Gratis studiegids

Cursus Belastingrecht

Leer geld verdienen met de cursus Belastingrecht

Belastingaangifte doen kan ingewikkeld lijken. Moet je elk jaar een professional inschakelen? En wat zijn de kosten daarvan? Met de cursus Belastingrecht van NHA hoef je je geen zorgen meer te maken. Leer op een toegankelijke manier hoe je op de meest voordelige en correcte wijze jouw belastingaangifte invult, en dat van anderen.

 

Cursus belastingrecht

 

Wat houdt de cursus Belastingrecht in?

Met duizenden tevreden cursisten per jaar is de cursus Belastingrecht van NHA dé manier om inkomstenbelasting in te vullen. De cursus behandelt alle 'ins en outs' van het huidige belastingstelsel. Word vertrouwd met Box 1, Box 2 en Box 3 en ontdek het devies: 'betaal nooit te veel belasting.'

Deze uitgebreide cursus biedt niet alleen een diepgaand begrip van de verschillende belastingcategorieën, maar leidt je ook door de Wet op de Inkomstenbelasting. Van de Algemene Wet Rijksbelastingen tot praktijkgerichte oefeningen, je verwerft een grondige kennis van het belastingrecht in Nederland.

 

Bijverdienen met kennis

Na het afronden van de cursus Belastingrecht ben je niet alleen in staat om jouw eigen belastingzaken te regelen, maar kun je ook anderen hiermee helpen. Als hobby, maar het kan ook als ZZP'er in de boekhouding. Dit opent de deur naar een mooie bijverdienste. Jij weet na het volgen van deze cursus Belastingrecht precies welke zakelijke kosten aftrekbaar zijn, je weet alles over inkomstenbelasting en je weet hoe je andere kunt helpen als boekhouder

Ontwikkel de vaardigheden om formulieren voor anderen in te vullen en maak van jouw kennis een waardevolle service.

 

Duidelijke studie met grote impact

De cursus Belastingrecht is een duidelijk gestructureerde zelfstudie die jou nu én in de toekomst veel belastinggeld bespaart. Met 16 lessen waarin de theorie wordt behandeld en de laatste 4 lessen gericht zijn op praktijkgerichte oefeningen en belastingaangiftes, krijg je een uitgebreide kennis van het belastingrecht.

 

Belastingrecht cursus verdieing in lesmateriaal

 

 

Cursus Belastingrecht: Inclusief gratis software

Tijdens de opleiding krijg je gratis toegang tot software van Unit4 Fiscaal Gemak. Hierin maak je in een speciaal voor NHA studenten gemaakte kantooromgeving berekeningen voor jouw huiswerk. Een extra voordeel om jouw studie nog efficiënter te maken.

 

Studieprogramma cursus Belastingrecht

Het studieprogramma omvat:

 • Inleiding belastingrecht
 • Algemene Wet Rijksbelastingen
 • Loonbelasting
 • Belastingschijven en tabellen
 • Dividendbelasting
 • Omzetbelasting
 • Winst uit onderneming
 • Inkomstenbelasting
 • Inkomsten uit diverse bronnen
 • Vennootschapsbelasting
 • Praktijkgerichte oefeningen

De Wet op de Inkomstenbelasting vormt de kern van de cursus en wordt grondig behandeld om je een diepgaand begrip van belastingen te geven.

 

Reviews cursus Belastingrecht

Talloze mensen gingen je voor en kozen voor de cursus Belastingrecht van NHA. Benieuwd wat zij er van vonden? Lees hieronder een selectie van reviews van de cursus Belastingrecht:

 

 (10/10)

"Een goede cursus voor beginners die intresse hebben in de beginselen van inkomstenbelasting. Zeer goede begeleiding en er wordt bijzonder snel gereageerd door de begeleidende docent. Kan iedereen deze basiscursus belastingen aanraden die meer inzicht wil hebben over de inkomstenbelasting."

 

 (8/10)

"Begrijpelijk geschreven. Up to date lesmateriaal. Ik volg deze opleiding als opfriscursus en dat bevalt me prima. Tevens snel mijn huiswerk retour."

 

 (10/10)

"Zeer toegankelijk cursus. Prima praktisch en goede voorbeelden. Zeer actueel en daardoor wacht ik nog op de laatste 4 lessen af waarin de casussen worden uitgewerkt, want die moet n.a.v. Prinsjesdag (aanpassing belastingwetgeving) actueel zijn. Geheel begrip voor, maar wel lastig voor mij. Moet nu meer dan 1,5 maand wachten. Niettemin beveel ik het aan mijn vrienden en relatie kring. Heel goed!!"

 

  (8/10)

"Begrijpelijk geschreven. Up to date lesmateriaal. Ik volg deze opleiding als opfriscursus en dat bevalt me prima. Tevens snel mijn huiswerk retour."

 

 (8/10)

"Hele leerzame cursus waarbij het hele belastingstelsel ook een stuk verduidelijkt wordt. Fijne begeleiding ook van de docent."

 

Meer reviews? Bekijk ze hier:

Reviews cursus Belastingrecht »

 

 

Schrijf je vandaag nog in!

Wil jij meer leren over belastingrecht? Na het volgen van deze cursus kent het belastingrecht geen geheimen meer voor jou.

Schrijf je nu in voor de cursus Belastingrecht zet de eerste stap naar financiële zelfstandigheid en waardevolle kennis!

 

Bespaar geld door zelf je belastingzaken te regelen.

Benieuwd?

Ja, ik wil een gratis proefles »

 

Cursus belastingrecht geslaagd

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!