Menu
Gratis studiegids

 

Een adviesbureau starten 

Kies voor een van de cursussen van NHA. Mensen en organisaties helpen met advies? Een eigen adviesbureau opzetten? Begin met de beste voorbereiding.

 

Een adviesbureau starten? Weet waar je aan begint.

Elk jaar beginnen meer dan 100.000 mensen een eigen bedrijf. Wat is het populairste bedrijf onder starters? Managementadvies. Zo'n 10 procent van de startende bedrijven valt in de categorie adviesbureau. In 2017 waren dat er 12.000 volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek.

 

Een adviesbureau starten is één. Je wilt klanten, geld verdienen en een goedlopende onderneming. Je wilt bij de helft van de starters horen die blijft ondernemen. Je wilt niet bij de helft horen die stopt. Vanzelfsprekend.

 

Wat garandeert succes?

Is het kennis van zaken of juist een goed netwerk? Is marketingkennis belangrijker of klantvriendelijkheid?

 

Beginnen als managementconsultant of een juridisch adviesbureau starten? Kies voor een van de opleidingen van NHA  en verzeker je van de beste voorbereiding.

 

Kies voor een van de volgende opleidingen of cursussen:

 

Een adviesbureau starten? Je werkt met- en voor mensen. Je helpt gezinnen beter omgaan met geld als budgetcoach of je adviseert mensen bij de aanschaf van een woning en adviseert welke hypotheek het beste past. Als managementconsultant adviseer je bedrijven en zorg je dat de mensen die samen een bedrijf vormen beter presteren.

 

Een adviesbureau starten: adviseren is mensenwerk

Hoe beter je met mensen omgaat, hoe succesvoller je bent. En het maakt niet uit of je bij de meer dan 90 procent hoort die een eenmanszaak begint of bij de minderheid die voor een andere rechtsvorm kiest.

 

Een adviesbureau starten? Begin vandaag en maak je droom waar.  Bij NHA  studeer je waar en wanneer het jou uitkomt in je eigen tempo. Zo combineer je werk en studie optimaal.

 

Over advies gesproken... Bij de docenten van NHA  kun je met al je vragen terecht. Of je meer financiële kennis wilt opdoen, een marketingplan nodig hebt of zelf een website wilt bouwen voor je adviesbureau.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle beroepscursussen bekijken »

 

Headphone of Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!