Gratis studiegids

Groei door met een administratie opleiding!


Ben jij een administratief talent of wil je dat graag worden? Droom je van een carrière als directiesecretaresse of wil je leren hoe je als ondernemer je eigen boekhouding doet? Een administratie opleiding van NHA helpt jou om je doel sneller en gemakkelijker te behalen. Lees snel verder!  
 

Bekijk alle administratie opleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

 

 

Omscholen, bijleren of specialiseren? 

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of je je nu wilt omscholen, je kennis wilt opfrissen of je juist verder wilt specialiseren, een NHA-cursus kan je daarbij helpen. En binnen het vakgebied administratie kun je vele kanten op! 

Ben je goed met cijfers? Dan is een cursus Loonheffingen of Assistent Controller iets voor jou. Maar heb je juist meer met taal en communicatie? Ook dan kun je binnen de administratie jouw droombaan vinden. Bijvoorbeeld als secretaresse of virtual assistant.

 

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom kiezen mensen voor NHA:
 

   Studeer in je eigen tempo
   85 jaar ervaring
   Met docentenbegeleiding
   15 dagen gratis op proef
   Niet geslaagd, lesgeld terug!

Baankansen in de administratie!

Wist je dat er veel vraag is naar goed opgeleide administratieve medewerkers? Veel banen binnen het vakgebied administratie zijn krapteberoepen: beroepen waarin er een tekort is aan personeel. Daar liggen voor jou dus kansen! 

Ben je toe aan een carrièreswitch? Misschien is een baan als directiesecretaresse of financial assistant wel iets voor jou. Een administratie opleiding van NHA helpt je om je eenvoudig om te scholen! 

 

Wat anderen vinden

  

Review - cursus Financial Assistant

"Goed te combineren met werk en privé - planning is flexibel door digitale lessen.
Blij met snelle en professionele begeleiding."
 

Review - cursus Basiskennis Boekhouden
"Een hele goede en uitgebreide opleiding. Alles keurig
uitgelegd en makkelijk te begrijpen."
 

Review - cursus Directiesecretaresse
"Ik doe de cursus directiesecretaresse. Hierin leer je veel verschillende delen van het secretaressevak. NHA is een fijne leeromgeving waar alles duidelijk is aangegeven hoe alles moet. Snap je het niet staat het nog eens keurig beschreven in een aparte pagina! Super handig."


Vraag nu je gratis proefles aan!

Heb jij een administratie opleiding gevonden die bij jou past? Wil je graag eerst zelf ervaren of een thuisstudie bij je past? Dat kan met onze gratis proefles! Zo krijg je alvast een voorproefje van de studie van jouw keuze. Je krijgt toegang tot de les in onze digitale leeromgeving en kunt zo zonder risico proberen of het iets voor je is. 

Stop met dromen, start met doen. Dit is jouw tijd!

 

Vind jouw opleiding »

 Vraag direct je gratis proefles aan!
 
 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!