Gratis studiegids

-- Deze actie is ten einde. Kies nu voor de gratis tablet, noise cancelling headphone óf € 25,- korting op jouw studie! --
 

tablet actie

Gratis Bluetooth Oordopjes bij jouw inschrijving

Ga optimaal in de concentratiemodus met de juiste studiemuziek op de achtergrond. Bij een cursus of opleiding van NHA ontvang je namelijk GRATIS Bluetooth Oordopjes cadeau.

Deze draadloze oortjes sluit je gemakkelijk aan op je telefoon of tablet. Ze voorzien jou van je favoriete nummers tijdens het studeren.

Met NHA studeer je dus niet alleen waar en wanneer je wil, maar luister je ook muziek waar en wanneer je wil! 

 

  TIP! Beluister hier de NHA Spotify playlist »
   

Cadeau bij élke cursus of opleiding*

Bij NHA studeer je gemakkelijk thuis, maar indien gewenst wel met de digitale hulp van een vakdocent. Ons thuisstudieaanbod is zeer uitgebreid. Van leerzame taalcursussen en creatieve hobbycursussen tot professionele beroepsopleidingen en eigen-bedrijf-opleidingen.

Waar je keuze ook naar uitgaat: je kunt kiezen voor de gratis Bluetooth Oordopjes* bij élke NHA cursus of opleiding. Start dus vandaag nog met een studie die bij je past en profiteer van deze mooie actie. Selecteer onderstaand je interessegebied:

 
Gratis Bluetooth Oortjes: muziek luisteren én bellen

De gratis Bluetooth Oortjes die je bij een cursus of opleiding naar keuze ontvangt, zijn van excellente kwaliteit. Zodra ze zijn opgeladen, kun je verbinding maken met je telefoon of tablet via de multifunctionele aanraakknop. Met deze aanraakknop kun je ook de muziek pauzeren en afspelen, en tevens een telefoongesprek opnemen en beëindigen.

De verdere muziekbediening, zoals het volume aanpassen of naar een volgend of vorig nummer gaan, kan eenvoudig via de tablet of telefoon waarop je de muziek afspeelt. 
 

Draadloos opladen

Geen ellendige kabels die constant in de knoop zitten: deze Bluetooth oortjes zijn namelijk helemaal draadloos! Je laadt ze op in het bijgeleverde oplaaddoosje, waarin je je oortjes ook kunt bewaren. Super gemakkelijk en heel erg handig.

Met volledige opgeladen oortjes kun jij zo'n 3 uur genieten van je favoriete muziek. Is het oplaaddoosje leeg? Je laadt het gemakkelijk op via het bijgeleverde USB-kabeltje. 
 

Meteen klaar voor gebruik

Wanneer je de gratis Bluetooth Oordopjes hebt opgeladen, zijn ze metéén klaar voor gebruik. Je hoeft niets in te stellen of te installeren. In de bijgeleverde handleiding lees je precies hoe je je oortjes kunt verbinden met je telefoon of tablet en hoe je je oordopjes oplaadt. Je kunt alles dus nog even rustig nalezen.

Of je nu kiest voor een taal leren of een eigen bedrijf starten, of als je een nieuwe hobby zoekt of je juist beroepsmatig verder wil ontwikkelen: studeren wordt leuker met de gratis Bluetooth Oordopjes van NHA.
 
 

Alle specificaties van de gratis Bluetooth Oordopjes* op een rijtje

- Bluetooth-versie V5.0
- Afmeting oplaaddoos 7x4x2,5cm
- Ondersteuning Bluetooth-profielen A2DP / AVRCP / HSP / HFP
- Batterijcapaciteit voor oplaaddoos 5,0 V 300 mAh
- Batterij bluetooth oordopjes 5,0 V 30 mAh
- Muziek- / gesprekstijd circa 3 uur
- Oplaadtijd bluetooth oordopjes circa 1 uur
- Oplaadtijd oplaaddoos circa 2 uur
- Geschikt voor Android en IOS

Let op: maximaal 1 set Bluetooth Oortjes per inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

losse review

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!