Gratis studiegids

NHA opleiding volgen vanuit Aruba, Bonaire of Curaçao

Ben jij woonachtig in Aruba, Bonaire of Curaçao? Ook dan kun je gewoon een cursus of opleiding volgen bij NHA. NHA is een onderwijsinstantie in Nederland met ruim 85 jaar ervaring in afstandsonderwijs.

  
NHA opleidingen in Suriname online studerenBij NHA bepaal je zelf wanneer, hoe en waar je studeert. Een cursus in Curaçao volgen bij NHA kan dus gewoon. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment starten met een opleiding of cursus naar keuze. Je kiest uit ruim 600 thuisstudies, in diverse branches. Een NHA-cursus volgen in Curaçao, Aruba of Bonaire is voor iedereen betaalbaar.
 

Wil jij jezelf beroepsmatig verder ontwikkelen, een nieuwe taal leren of aan de slag met een leuke hobby? Schrijf je dan nu in via onze website.  
 

Let op: de prijzen zijn in Euro’s. Voor studenten buiten Nederland geldt dat het cursusgeld op voorhand in één keer betaald dient te worden.

Studeren bij NHA

Of je nu een cursus basiskennis boekhouden vanuit Curaçao wil volgen, wilt leren haken op Bonaire of een cursus Papiaments in Curaçao wilt volgen, bij NHA kan het allemaal.

Bij NHA studeer je op jouw eigen tempo, waar en wanneer jij wilt. Je studeert comfortabel vanuit thuis, waardoor je geen tijd kwijt bent aan reizen en je zelf jouw studiemomenten kunt inplannen. Jouw persoonlijke docent kijkt jouw huiswerk na en geeft feedback waar nodig.  

Wanneer jij je inschrijft bij NHA krijg je meteen toegang tot de online leeromgeving, je kunt dus meteen van start met jouw studie. Daarnaast krijg je het lesmateriaal ook per post toegestuurd.

 

Erkend door het ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Nederland heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. We leiden je op voor de officiële examens. Staatsexamens VMBO-HAVO-VWO worden door de Nederlandse overheid ook afgenomen op Bonaire.

 

Examens

Je kunt een NHA examen afleggen in het Test Centrum in Willemstad (Curaçao) of in Nederland.

  

Meer informatie

Naar schatting volgden meer dan 2 miljoen cursisten onze kwalitatieve thuisstudies. Wil jij graag meer informatie over studeren in het buitenland via NHA? Neem dan gerust contact met ons op:

  • Je kunt ons bellen op telefoonnummer: +31 77 30 67 000
  • Of stuur een e-mail naar [email protected]

 

NHA suriname man

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!