Gratis studiegids

 

Eigen baas worden

Kies voor de beste ondersteuning en geef je bedrijf de beste start

Van een eigen webshop tot een adviesorganisatie of aan de slag als freelancer: droom jij van eigen baas zijn? Zelf elke ochtend de deuren van je bedrijf openen. Of met je laptop aan de keukentafel de hele wereld veroveren. Wil je zelf bepalen hoe jij je tijd indeelt? Kies voor ondernemerschap en start met de cursus die je het best op weg helpt.

 

NHA helpt

Van een boekhoudcursus tot een opleiding tot het beginnen van een schoonmaakbedrijf: NHA helpt mensen met ambitie. Ondernemers die verder kijken dan loondienst.

Heb je een duwtje in je rug nodig? Ondersteuning? Eigen baas worden vereist inzet. NHA helpt je. Soms praktisch: bijvoorbeeld met een cursus boekhouden. Maar NHA biedt bijvoorbeeld ook een opleiding tot fotograaf of een managementopleiding.

 

Eigen baas worden - hoe werkt dat?

Hoe word je eigen baas? Zijn topondernemers met miljoenen euro's op de bank begonnen in een gespreid bedje? Kregen ze van hun ouders een kantoorpand en een fabriekshal cadeau? Het antwoord: soms wel, veel vaker moeten ondernemers zelf aan de slag om succesvol ondernemer te worden.

Wie zijn eigen baas? Zit ondernemen in het bloed? Rol je er toevallig in? Eigen baas worden uit nood? Ondernemerszin komt voor in alle lagen van de bevolking. Man of vrouw, klein of groot, zelfbewust of analytisch. Voor eigen baas worden, bestaat geen draaiboek.

 

Wat bepaalt het succes van een ondernemer?

Succesvolle ondernemers hebben een ding gemeen. Wat precies? Zij doen waar ze goed in zijn. Eigen baas zijn betekent je talenten kennen. Wie goed is in alles bereikt weinig. Succesvolle ondernemers zoeken ondersteuning voor al die zaken waar ze zelf minder verstand van hebben of minder vaardig in zijn.

Eigen baas worden en rampzalig met cijfers? Geen probleem. Voor sommige bedrijfstakken is kennis van cijfers alleen maar ballast. Is het wel nodig? Volg een cursus financieel management of een cursus boekhouden van NHA. Of besteed taken uit.

Van een cursus hoe je van fotografie je beroep maakt tot een MBA-opleiding: NHA biedt ondersteuning aan mensen die eigen baas worden. De eerste stap zet je nu. Je leest een artikel over eigen baas worden, maakt een plan en voert het uit. Obstakels op de weg? Die zijn er, altijd. Je droom volgen, trouw blijven aan je ambitie en de weg effenen voor succes. NHA helpt je. 
 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!