Gratis studiegids

Tijd voor jezelf

We hebben het allemaal nodig: tijd voor onszelf! Om je werk los te laten en even volledig te ontspannen. Een leuke hobby helpt je daarbij. Dit is jouw tijd! Welke hobby past bij jou?

 

De nieuwe John Mayer

Gitaar spelen is ontzettend leuk én gezond! Het werkt stressverlagend doordat je lichaam dopamine aanmaakt tijdens het spelen. Ook is het goed voor je motoriek. En niet te vergeten: op de gitaar maak je prachtige muziek. Wat wil je nog meer?!

Volg een proefles Gitaar »

 

  

Flower Power

Word jij vrolijk van een prachtige bos bloemen? Een boeket is een unieke creatie vol kleur en pracht. Bloemen brengen sfeer in huis en laten je woning tot leven komen. Puur genieten! Wil jij leren hoe je zelf een uniek bloemstuk maakt? Check de cursus Bloemschikken

Volg een proefles Bloemschikken »

 

 


Bouw je eigen app

Van Candy Crush tot TikTok. Alle bekende apps begonnen ooit met een goed idee. Ben jij al een tijd op zoek naar dé ideale app, maar kun je die maar niet vinden? Maak hem gewoon zelf! Je leert het met de cursus Apps Maken. Geen voorkennis nodig! 

Volg een proefles Apps Maken »

 
 

Met naald en draad

Van kleding maken word je helemaal zen. Bij het kenmerkende geluid van de naaimachine kom jij volledig tot rust. En op de prachtige creaties die je maakt, zal iedereen jaloers zijn. Wil jij shinen in je zelf-ontworpen outfit? Check dan de cursus Kleding Maken en Ontwerpen!

Volg een proefles Kleding Maken en Ontwerpen »

 

 

Schilder met je strijkijzer

Een bijzondere hobby die je niet iedere dag tegenkomt. Met Encaustic Art creëer je op een unieke manier ware kunstwerken. Je leert namelijk schilderen met een strijkijzer. Ja, echt! Een ontzettend creatieve hobby waar je geen genoeg van krijgt. En dat strijkijzer, dat zit in je gratis materialenpakket!

Volg een proefles Encaustic Art »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!