Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 679 klanten

Informatie voor scholen


Deze informatie is bestemd voor scholen en opleiders die ons studiemateriaal wensen te gebruiken voor hun lessen.

Over Onderwijs Uitgeverij NHA
Onderwijs Uitgeverij NHA ontwikkelt studiemateriaal dat in veel vormen van onderwijs toepasbaar is. Doelstelling is: hoogwaardige lesstof ontwikkelen die naadloos aansluit bij de gestelde eindtermen en die de docent zo optimaal mogelijk ondersteunt met als einddoel een optimaal studieresultaat voor de student.

Voor wie is het lesmateriaal bestemd?
Een groot aantal reguliere scholen voor voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs maakt veelvuldig gebruik van onze beproefde leermiddelen. Daarnaast sluit het studiemateriaal goed aan bij de wensen van diverse opleidingsinstituten en is ook zelfstudie een prima optie.

Onderwijs Uitgeverij NHA ontwikkelt studiemateriaal op het gebied van:
- MBO sector Economie
- Voortgezet Onderwijs (havo en vwo)
- Moderne Vreemde Talen
- Beroep en Vak
- Marketing en Management
- Administratie
- Informatica

Competentiegerichte aanpak
Het studiemateriaal kent een onderscheidend concept: Losbladig systeem! (op verzoek is levering in boekvorm ook bespreekbaar). Dankzij dit concept is de docent altijd in staat om flexibel zijn eigen programma te bepalen. Wanneer er een hoofdstuk niet behandeld hoeft te worden, kan dit eenvoudig worden weggelaten. Wanneer er een ander hoofdstuk moet worden tussengevoegd, is dit ook geen probleem. Zo is de lesstof altijd aan te passen aan de eigen behoeften.

Hoge kwaliteit dankzij deskundige auteurs
Het studiemateriaal is helder geschreven door auteurs die meestal zelf werkzaam zijn (of zijn geweest) in het onderwijs. Zij verwerken hun vakkennis en praktijk-ervaringen in de kwalitatieve lessen. Alle auteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste exameneisen. Tussentijds veranderde eindtermen worden snel aangepast in het lesmateriaal. Aangezien onze grote huisdrukkerij snel en flexibel inspeelt op veranderingen, zijn onze lessen altijd bijzonder actueel. Overigens wordt elke les beoordeeld door een schaduwauteur en een neerlandicus!

Kenmerken van onze onderwijsmethode
- Heldere theorie en herkenbare voorbeelden uit de praktijk.
- Gericht op zelfstudie daar waar mogelijk.
- Zelfstandig leren als uitgangspunt: veel oefenopgaven en praktische opdrachten.
- Ideaal inzetbaar bij competentiegericht onderwijs.
- Hulpmiddelen worden gratis meegeleverd zoals cd-roms en cd's.
- Optimale aansluiting op de gestelde eindtermen.
- Oefenvragen met antwoorden bij de les.
- Huiswerkopgaven (met antwoorden voor de docent) aan het eind van iedere les.

80 jaar ervaring
In 80 jaar hebben wij een enorme onderwijservaring opgebouwd. Deze ervaring komt tot uitdrukking in de solide aanpak van alle ontwikkelde leermiddelen. Wij willen niets aan het toeval overlaten. Het belang van zowel docent als student is ook ons belang!

ISO 9001: Een ijzersterke kwaliteitsgarantie
Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.
Een ijzersterke kwaliteitsgarantie! 

Optimale service
Wij bieden een zeer hoge kwaliteit met een complete service.
- Gratis catalogus.
- Gratis gebruikersexemplaren.
- Gratis beoordelingsexemplaren(!)
- Gratis uitwerkingen van de huiswerkopgaven voor docenten.

Hoge kwaliteit tegen uiterst lage kosten: bespaar honderden euro's!
De kranten staan er vol van de laatste tijd. Scholen en ouders willen in deze toch al dure tijd bezuinigen op de kosten voor studieboeken en hier haakt Onderwijs Uitgeverij NHA flexibel op in. Vergelijk onze totaalpakket-prijzen met die van andere (dure) uitgevers, en u zult snel een groot voordeel zien. Dit grote voordeel kunnen wij bieden, omdat onze lessen op bijzonder grote schaal worden ingezet. En grote aantallen betekent lage kosten per stuk.

Totaal-pakket-prijzen
Onze verkoopprijzen zijn inclusief antwoorden op huiswerkopgaven voor docenten en inclusief eventuele extra leermiddelen als cd's of cd-roms. Ook is het in veel gevallen mogelijk om voorbeeldexamens te ontvangen uit onze uitgebreide databanken. Tevens ontvangt u een gratis gebruikersexemplaar voor de docent bij afname van minimaal 10 exemplaren van een titel.

Aantallenkorting
Aan scholen en opleidingsinstituten wordt op de prijs van lesmateriaal bij afname van 10 exemplaren of meer een korting verleend. Bij 10 t/m 29 stuks geldt 5% korting. Bij 30 stuks of meer geldt 10% korting. Particulieren kunnen geen gebruik maken van deze diensten en tarieven.

Samenvattend
Een uniek losbladig concept met veel extra mogelijkheden en toegevoegde waarden.
- Kwalitatief hoogstaand.
- Bijzonder actueel.
- Praktisch en efficiënt.
- De meest gevraagde leermiddelen.
- Een scherpe prijsstelling.
- Bijzonder compleet en alles-in-één.

 

Reactie formulier scholen:

Ik wil graag gratis en vrijblijvend de uitgebreide fondsencatalogus ontvangen.

 
 
 
 
 
 
  
  
 
*Verplicht veld

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.