Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten


De voordeligste erkende opleidingen voor werkend Nederland!


NHA Bedrijfsopleidingen

De NHA verzorgt niet alleen opleidingen voor particulieren. Ook bedrijven, instellingen, overheden en re-integratiebedrijven maken veelvuldig gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring.
 
Starten op elke dag van het jaar en studeren in eigen tijd en tempo
Starten met één van onze 500 erkende opleidingen en cursussen kan op elke dag van het jaar. En het studietempo bepaalt de cursist zelf, want de persoonlijke docent past de studiebegeleiding aan op het tempo van de cursist. Flexibiliteit op en top.

Advies op maat
Voor een gericht advies kunt u tijdens werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met onze medewerkers onder nummer 077-30.67.000. Mailen kan ook middels onderstaand formulier. U kunt rekenen op een maatadvies voor u of uw medewerker(s).

Voordelen van een NHA-studie voor bedrijven:
1. Een bedrijfsopleiding volgen bij de NHA hoeft nooit ten koste te gaan van de arbeidstijd. Uw medewerkers studeren thuis in hun eigen tijd. Met begeleiding door een ervaren docent via post of internet en helemaal in hun eigen tempo. Alles wordt perfect geregeld van inschrijving of opleidingsplan tot en met het examen.

2. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs. Tevens heeft de Minister alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding erkend op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Onze beproefde onderwijsmethode passen wij ook toe op onze cursussen. We werken samen met erkende exameninstanties en leiden op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort en voor het officiële NHA diploma. U bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service.

3. Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

4. De NHA garandeert de laagste lesgelden van Nederland. Een garantie die bevestigt dat kwaliteit niet te duur hoeft te zijn.

5. Alle studiematerialen worden rechtstreeks naar de cursist(en) verzonden. De factuur gaat desgewenst rechtstreeks naar het bedrijf toe.

6. U krijgt een extra gemotiveerde medewerker die zijn nieuw opgedane kennis voor u in de praktijk kan brengen.

7. U kunt een zeer gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde aanbieden.

Voordelen van een NHA-studie voor werknemers:
1. Prettig studeren in het eigen tempo voor een veelgevraagd erkend diploma.
2. Verdere ontplooiingsmogelijkheden.
3. Door kennisvergroting meer plezier in het werk.
4. Kansen op promotie vergroten.

Extra korting bij inschrijving meerdere cursisten

Wanneer u meerdere cursisten voor bedrijfsopleidingen bij ons aanmeldt, komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke extra korting op het lesgeld. Bel voor een maatofferte naar (077) 30 67 000 of mail het inschrijfformulier naar ons toe.

Referenties

De NHA heeft met haar bedrijfsopleidingen in de afgelopen jaren werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid. O.a. voor de NS, Rank Xerox, KPN, Rabobank, Maxwell, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, V&D, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Blokker, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse re-integratiebedrijven en het Uwv.

Hoe meldt u een medewerker aan voor een cursus of opleiding?
U kunt een medewerker eenvoudig aanmelden via deze site. Op het inschrijfformulier wordt namelijk de mogelijkheid geboden om de cursus naar uw medewerker te laten sturen en de rekening naar uw bedrijf.
Wilt u meerdere medewerkers aanmelden en in aanmerking komen voor een extra afnamekorting, bel dan (077) 30 67 000 of mail inschrijfformulier naar ons toe.
 

Bedrijven contact formulier:

 
 
 
 
 
 
  
  
 
*Verplicht veld

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.