Gratis studiegids

 

Wist je dat 1 op de 3 mensen wel eens verliefd is geworden tijdens de vakantie? Dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk wanneer je volkomen relaxed ligt te genieten van de prachtige omgeving van je vakantieland.

Maar je vakantietaal leren is ook handig wanneer je verdwaalt in de eindeloze straatjes van een eeuwenoude stad. No worries! Verliefd of verdwaald? Alles komt goed, wanneer jij de taal van je vakantieland spreekt.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

LEER DE TAAL VAN DE LIEFDE

 

Ga  je binnenkort op vakantie? Dan kan het zomaar zijn dat je met vlinders in je buik terug keert naar Nederland. Want dat overkomt bijna 1 op de 3 mensen! Genietend van de schitterende zonsondergang op het strand kan het dus zomaar zijn dat de liefde van je leven voorbij loopt.

Je kunt je ogen niet meer van hem of haar afhouden. Wanneer je eindelijk de moed hebt om op je doel af te stappen, kom je niet verder dan een schamele 'Hello'. Je crush kijkt je aan, glimlacht naar je en begint vervolgens in zijn of haar eigen taal een heel verhaal te vertellen. Je crush blijkt geen Engels te spreken! En jij spreekt zijn/haar taal niet. Voor veel mensen een moment om teleugesteld af te druipen.

Laat jou dit niet overkomen! Jij keert dit jaar niet teleurgesteld terug naar Nederland. Want dit jaar ben jij wél goed voorbereid. Dit jaar heb jij namelijk een taalcursus gevolgd van het land waar jij naartoe vertrekt. Met de basis van de taal zit het dan wel goed! Nu nog het lef om daadwerkelijk op je crush af te stappen... 

 

 

 Verdwaald?

Jij weet je weg altijd weer te vinden 

 

Heb jij weer. Zit je eindeloos te dwalen door de prachtige kronkelende straatjes van een eeuwenoude stad, kun je ineens je weg terug niet meer vinden. Je broodkruimelspoor is inmiddels opgegeten door de duiven en de straatnaambordjes zijn in een voor jou onleesbare taal. Mooi is dat!

Gelukkig weet jij vanaf nu altijd de weg weer te vinden. Want jij hebt de taal van je vakantieland geleerd! Goed bezig! Jij spreekt moeiteloos een local aan om de weg te vragen. Izquierda? Immer geradeaus? Troisième rue à droite? No problemo! En als je dan toch aan het dwalen bent door de nauwe steegjes, kun je meteen even neerstrijken in zo’n prachtig authentiek cafeetje. ¡Dos cervezas por favor! Die weg terug, die vinden we later wel. Eerst genieten.

  

 

 

Verspil geen tijd meer! Meld je aan voor een taalcursus van NHA en sta nooit meer met je mond vol tanden in je vakantieland. Jij bestelt moeiteloos een heerlijke cocktail én jij weet te flirten in de taal van je crush. 

 

   

Ontdek de taal van je geliefde 

 

Misschien heb je de liefde van je leven al gevonden tijdens je vakantie. Stapelverliefd kom je terug. Geen moment gaat voorbij dat je niet aan hem of haar denkt. Wil je je geliefde écht verrassen? Leer dan zijn/haar taal. Hoe romantisch is dat?! En het is natuurlijk handig voor jou om te kunnen verstaan wat je schoonfamilie over je zegt tijdens familiebijeenkomsten…

Neem Lys. Zij leerde de liefde van haar leven kennen in Kenia, waar ze vrijwilligerswerk deed. Tijdens haar verblijf ontmoette ze de Keniaan Chris.  Chris sprak weliswaar perfect Engels, maar zijn oma niet. En daarom besloot Lys met de NHA cursus Swahili te beginnen. Inmiddels is ze verhuisd naar Kenia en dankzij de cursus van NHA weet zij haar weg wel te vinden. Klik  hier om het bijzondere verhaal van Lys en Chris te lezen

 

 

Wist je dat... 

  Van de Nederlanders ooit een relatie had met iemand uit het buitenland

Wist je dat... 

Van hen de taal van zijn of haar partner leerde

 

 

 

Op jouw manier en in je eigen tempo

 

Een taal echt goed leren? Daar moet je even de tijd voor nemen. Niet iedereen stampt zo gemakkelijk woordjes in zijn hoofd. Bij NHA begrijpen wij dat. En daarom kun je bij ons alle (taal) cursussen in je eigen tempo volgen. Geen druk. Gewoon wanneer het jou uitkomt! Dus ook tijdens je vakantie, terwijl je crush twee tafeltjes verderop is gaan zitten. Snel nog wat belangrijke woordjes onthouden en direct afstappen op je crush. Hij/zij zal onder de indruk zijn!

 

Maak indruk op de locals

 

Een biertje bestellen in het Spaans. De weg vragen in het Fins. Of in je beste Duits een goede 'Deutsche' schlager aanvragen bij de DJ van het hotel. Jij draait er je hand straks niet meer voor om. De locals zullen dol op je zijn! Voor je het weet heb je vrienden voor het leven gemaakt in je vakantieland. En dat allemaal omdat jij de moeite hebt genomen de taal van je vakantieland te leren. Gewoon online en vanuit je eigen huis. Of tijdens de urenlange vliegreis. Jij hoeft je geen moment te vervelen. Wel zo gemakkelijk! Kies de taal van je vakantieland en start vandaag nog met de cursus.

 

Voor welke taal ga jij?

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!