Gratis studiegids

Proefstuderen bij NHA

Wil jij je graag laten omscholen of jouw kennis vergroten maar weet je niet welke cursus of opleiding het beste bij jou past? Kies dan voor gratis proefstuderen bij NHA.

 

Gratis online proefles volgen

Om te ontdekken of een opleiding of cursus bij jou past, kun je bij NHA geheel gratis proefstuderen. Tijdens het proefstuderen maak je kennis met de digitale leeromgeving ‘Plaza’, kun je de inhoudsopgave inzien van de betreffende cursus, krijg je toegang tot de algemene inleiding en kun je één les uit de cursus inzien en uitproberen.
 

Populaire thuisstudies van dit moment

Bekijk alle interessegebieden
 

Met behulp van het proefstuderen krijg je een goed beeld van de inhoud van de cursus en kun beter beslissen of de cursus wel of niet bij jou past. Sluit de opleiding aan bij jouw wensen? Dan kun je jezelf eenvoudig online inschrijven voor de betreffende opleiding.

 

15 dagen gratis proefstuderen

Wil jij graag meer lesmateriaal inzien? Kies dan voor 15 dagen gratis proefstuderen. Dit doe je door je in te schrijven voor de opleiding naar keuze. Zodra je het studiepakket thuis ontvangt gaan de 15 dagen proefperiode in. Je kunt in deze periode het lesmateriaal rustig doornemen, meerdere lessen inzien, contact leggen met je docent en studiegenoten. Ervaar je tijdens het proefstuderen dat de opleiding toch niet bij je past? Geen probleem, je kunt het studiepakket binnen 15 dagen, mits onbeschadigd en aangetekend terugsturen.

Vind je 15 dagen niet voldoende, en wil je eerst ervaren hoe een thuiscursus in zijn werk gaat? Volg dan een gratis cursus en leer meer over praktische psychologie, kinderpsychologie en coaching in één cursus!

 

Opleiding kiezen

Om te kunnen proefstuderen moet je natuurlijk wel eerst een opleiding of cursus kiezen. Om je keuze makkelijker te maken, zijn alle cursussen/opleidingen van NHA verdeelt in de volgende categorieën:


Kies een opleiding die jou aanspreekt en ontdek of het iets voor jou is! Ga je voor een opleiding tot Mental Coach of wil je meer over de scripttaal SQL leren? Of wil je een hobbycursus zoals Schilderen voor Beginners volgen? Het kan allemaal! 

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

losse review

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!