Gratis studiegids

Proefstuderen bij NHA

Een studie kiezen doe je niet zomaar. Dat snappen we helemaal. Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren over iedere studie, maar pas als je er daadwerkelijk aan begint weet je of de gekozen studie echt bij je past. Je wilt de juiste keuze maken. Maar hoe weet je nu zeker of jouw keuze de juiste is?

 

 Je wilt de juiste keuze maken, maar hoe weet je of jouw keuze de juiste is?

 

Krijg een goed beeld van de studie

Wij vinden het erg belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van de studies die jou aanspreken. Een sterk geschreven tekst om jou te overtuigen om voor een bepaalde studie te kiezen kan je over de streep trekken. Maar het zegt natuurlijk nog helemaal niets over de inhoud van de studie zelf.

Daarom kun je bij ons 15 dagen proefstuderen. Je krijgt op deze manier een kijkje in de volledige studie van je keuze. Je kunt alles rustig doornemen en bijvoorbeeld contact opnemen met je docent of medestudenten. Alles is mogelijk. Dé ideale manier om te kijken of je gekozen studie echt bij je past.

 

Waarom kiezen voor proefstuderen?

Twijfel je nog tussen twee of meer studies? Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Dan is proefstuderen de ideale manier om kennis te maken met de studies van jou keuze.

Je krijgt de complete studie thuisgestuurd. Dat betekent inclusief luxe map en eventuele boek(en) en materialenpakket. Wat er allemaal precies is inbegrepen bij het proefstuderen, dat zetten we graag voor je op een rijtje. 

 

Inbegrepen bij 15 dagen proefstuderen:

  Volledig studiepakket inclusief luxe map, boek(en) en eventueel materialenpakket

  Toegang tot onze digitale leeromgeving Plaza

  Contact met je persoonlijk docent

  Contact met je medestudenten

  Alle lessen van de studie inzien

   

Zoals je ziet is echt alles inbegrepen. Proefstuderen doet bij ons namelijk niet onder voor iedere andere manier van studeren. Voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt bij je keuze. En door de mogelijkheid tot proefstuderen aan te bieden, maken wij de keuze makkelijker voor jou.  

  

Je krijgt de complete studie thuisgestuurd,

inclusief luxe map en eventuele boek(en) en materialenpakket

 

Hoe werkt proefstuderen?

Wil jij graag proefstuderen bij NHA? Dat is mogelijk! Iedere studie op onze website wordt aangeboden als proefstudie, van hobbycursus tot beroepsopleiding. Het maakt dus niet uit welke opleiding je op het oog hebt, proefstuderen is altijd mogelijk voor jou.

 

Maak een keuze uit de talloze studies die je vindt op www.nha.nl
Keuze gemaakt? Klik dan op de rode button 'Schrijf je in' (zie afbeelding)
Vul je gegevens in om de inschrijving compleet te maken
Binnen enkele dagen ontvang je het volledige studiepakket bij je thuis

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je je studiepakket in ontvangst hebt genomen, gaan de 15 dagen proefstuderen in. 

 

 

Past de studie echt bij mij?

15 dagen lang kun je op je gemak de studie doornemen. Bekijk eens rustig alle lessen en bedenk je of de studie echt bij je past.

 Spreken de onderwerpen van de studie je aan?

 Hoe is de tekst geschreven, leest het op een voor jou prettige manier?

 Maak kennis met je docent en medestudenten

 Word je enthousiast van je studiepakket?

 Heb je zin om te beginnen met studeren?

 

Dit zijn allemaal zaken waar je op kunt letten wanneer je je studiepakket hebt ontvangen. Proefstuderen is een groot voordeel. Want bevalt het toch niet? Dan zit je nergens aan vast.

 

Proefstuderen is een groot voordeel.

Want bevalt de studie toch niet? Dan zit je nergens aan vast.

 

Ik wil graag verder met de studie na het proefstuderen

Ben je helemaal enthousiast en wil je graag verder met de studie na het proefstuderen? Dat horen we nou graag! Wanneer je helemaal tevreden bent met de studie, dan hoef je niets extra’s te doen. Behalve verder studeren natuurlijk.

Je houdt je pakket en blijft toegang behouden tot onze digitale leeromgeving Plaza. Je kunt dus gewoon verder gaan met je studie zonder iets te doen. Wel zo gemakkelijk!

 

Wat als de studie mij niet bevalt?

Heb je alles rustig doorgenomen? Misschien al één of meerdere lessen gevolgd? En kom je tijdens het proefstuderen toch tot de conclusie dat de studie niet precies is waar je naar op zoek bent?

Geen probleem! Zolang je binnen de 15 dagen zit, kun je het complete studiepakket (mits onbeschadigd) naar ons terugsturen. Zodra we je pakket hebben ontvangen, krijg je het reeds betaalde bedrag van ons zo snel mogelijk terug.

Mocht je dat willen, dan zouden we het op prijs stellen als je ons vertelt waarom je niet verder wilt studeren. Jij als student staat bij ons op de eerste plek. En daarom willen wij er alles aan doen om jou tevreden te stellen. Wat kunnen we veranderen? Wat beviel je niet?

Wij stellen jouw feedback erg op prijs! Zo kunnen wij altijd onze studies verbeteren en jouw de best mogelijke ervaring bieden.

Bij ons sta jij op de eerste plek

 

Gratis proefles

Proefstuderen kent veel voordelen en is dé manier om kennis te maken met de gehele studie. Maar we begrijpen heel goed dat proefstuderen misschien toch nog een te grote stap voor je kan zijn.

Wanneer je kiest voor proefstuderen zul je namelijk al moeten betalen voor de studie en krijg je een pakket thuisgestuurd. Natuurlijk krijg je je geld terug wanneer je binnen de 15 dagen besluit niet verder te gaan, maar toch kan het een drempel vormen.

Om die drempel voor je te verlagen, bieden we naast proefstuderen, ook een gratis proefles aan. Voor bijna elke studie kun jij een gratis proefles volgen.

 

Exclusieve inkijk in een studie naar keuze

Ook met de gratis proeflessen die wij aanbieden geven we je een exclusief kijkje hoe studeren bij NHA precies werkt. Je krijgt één volledige les van een studie per mail toegestuurd. Tevens krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving Plaza. Op deze manier ervaar je precies hoe het is om te studeren bij NHA.

Geen betaling vooraf dus en geen toegestuurd pakket dat je misschien zult moeten retourneren zoals bij het gratis proefstuderen. Een geheel vrijblijvende en kosteloze manier van kennis maken met een studie.

Wil je hier meer over weten? Lees dan onze pagina 'Gratis proefles' en ontdek de mogelijkheden.

 

Alles over de gratis proefles»

 

 

Gratis cursus Psychologie en Coaching 

Speciaal voor jou om kennis te maken

Dan is er nóg een manier om vrijblijvend kennis te maken met studeren bij NHA. Naast gratis proefstuderen en een gratis proefles van vrijwel iedere studie, bieden wij ook een gratis cursus Psychologie en Coaching aan.

Deze cursus hebben we speciaal ontwikkeld om je kennis te laten maken met het gemak van studeren bij NHA. Deze zeer interessante mini cursus is geheel gratis en bestaat uit een aantal lessen Praktische Psychologie, Kinderpsychologie en Coaching.

Tijdens deze gratis cursus maak je kennis met onze digitale leeromgeving Plaza en met een thuisstudie van NHA in het algemeen.

Het is een ontzettend populaire gratis cursus die al talloze mensen hebben gevolgd!

Nóg een manier, naast het gratis proefstuderen, om op een vrijblijvende manier kennis te maken met NHA.

 

Ja ik wil een gratis cursus! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

losse review

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!