Gratis studiegids

NL Leert Door: Kosteloos studeren via NHA

De coronacrisis heeft een grote invloed op werkend Nederland. Veel werknemers, ZZP-ers en werkgevers zijn geraakt door de getroffen maatregelen. Ben jij dus onverhoopt werkloos geraakt in deze onzekere tijden, of is het behoud van je baan onzeker? Dan kunnen wij je helpen.
 
NHA heeft namelijk unieke leertrajecten ontwikkeld waarmee jij je kunt blijven ontwikkelen. Deze worden volledig gesubsidieerd door de overheid, dus je kunt helemaal kosteloos studeren.
 
Wil jij je kennis en kunde uitbreiden om zo een andere (kansrijke) richting uit te gaan op de arbeidsmarkt? In dat geval ben jij geholpen met een van de zeven NHA leertrajecten. Zo werk je actief aan je cv en vergroot je je kansen op een succesvolle arbeidstoekomst.

 

Zo werkt het

Ben jij tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd (66 jaar en 4 maanden), en heb jij een burgerservicenummer? Dan kun jij aanspraak maken op de kosteloze leertrajecten van NHA.  Dit kan in 3 eenvoudige stappen:
 

Stap 1: Kies een leertraject uit het onderstaande aanbod

NHA heeft zeven leertrajecten samengesteld waarmee jij je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Twijfel je welk traject het beste bij je past?  Bel dan voor een adviesgesprek naar

077 - 30 67 000

Stap 2: Schrijf je in

Heb jij een traject gekozen dat past bij je ambities? Doorloop het online inschrijfproces en vul je gegevens in.
 

Stap 3: Meteen starten

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, krijg je meteen toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus meteen starten met leren. Het door jou gekozen leertraject is na inschrijven 6 maanden beschikbaar in de online omgeving, dus je studeert in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

 

Onze leertrajecten

Administratieve vaardigheden

Wil je je kennis opfrissen op het gebied van administratie, of heb je (basis)kennis op dit gebied nodig voor je huidige of toekomstige loopbaan? In dit leertraject ga je onder andere aan de slag met de thema’s calculatie, boekhouden en loon & arbeid.


Coachingsvaardigheden

Leer hoe je middels doeltreffende coaching mensen helpt om hun doelen te bereiken.  Er komen verschillende coachingstechnieken en -vaardigheden aan bod. Tevens leer je omgaan met specifieke coaching situaties. 


Computervaardigheden

Werk aan je praktische vaardigheden met betrekking tot het (veilig en verantwoord) omgaan met besturingssysteem Windows, de programma's Word, Excel en PowerPoint, diverse mailprogramma’s en het internet.


Managementvaardigheden

In dit leertraject ontwikkel jij je kennis van management. Verbeter je algemene managementvaardigheden op het gebied van o.a. middle management, verandermanagement, leiderschap en projectmanagement.


Persoonlijke Effectiviteit

Doelen stellen, effectief communiceren, time management, assertiviteit en omgaan met stress: met deze en méér onmisbare vaardigheden ga jij praktijkgericht aan de slag in het leertraject Persoonlijke Effectiviteit.


Psychologie

Van bedrijfspsychologie tot praktische psychologie: deze kennis helpt je verder in je arbeidsleven, ongeacht de branche waarin je werkt. Het helpt je goede contacten met collega’s en eventuele klanten te onderhouden. Ook privé doe je er je voordeel mee. 


Zelfstandig ondernemen

Een goede start wanneer je een eigen onderneming wil starten. Je krijgt theoretische inzichten, maar gaat ook actief aan de slag met praktische vaardigheden die als ondernemer onmisbaar zijn, bijvoorbeeld administratie en marketing.


Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!