Gratis studiegids

Maak je droom waar, net als Mirte

Heb jij onze nieuwe commercial al gezien?

 

 

Heb jij je droombaan al gevonden? Mirte organiseert sprookjeshuwelijken. Dat vindt ze niet alleen enorm leuk maar ze is er ook heel goed in! Zij gooide het roer om en vond haar droombaan.

In de nieuwe commercial vertelt ze haar prachtige verhaal. En...

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

  

Haar droom begon met een thuisstudie van NHA

 

Mirte leeft in een waar sprookje

Een sprookjesbruiloft. Wie wil dan nu niet? Het is jouw dag en alles dient perfect te verlopen. De allermooiste trouwjurk, een beeldschone locatie en een waanzinnig feest.

Mirte weet als geen ander hoe ze zoiets voor elkaar krijgt. Haar verhaal begint bij de bruiloft van haar zus een aantal jaren geleden. Haar zus vroeg Mirte haar ceremoniemeester te zijn. Die taak beviel haar zo goed, dan ze er geen genoeg van kon krijgen.

Ze besloot om het roer om te gooien en Weddingplanner te worden. Een absolute droombaan aldus Mirte. Ze heeft er geen moment spijt van gehad!

Inmiddels heeft ze met haar eigen bedrijf talloze sprookjeshuwelijken georganiseerd. Zelf staat ze altijd op de achtergrond om het bruidspaar alle aandacht te geven.


 

Nu was het haar beurt om te stralen en in het middelpunt van de aandacht te staan. We vroegen Mirte of zij haar verhaal wilde vertellen op tv.

En ze zei ja!

Laat haar prachtige verhaal je inspireren om je droom te volgen. Wacht niet langer, het juiste moment is nu! Hoe eerder je de eerste stap zet, hoe eerder je je droom hebt bereikt.

 

"De liefde vieren. Er is echt niks mooiers!"

 

 

Benieuwd naar het volledige verhaal van Mirte? Bekijk hoe een thuisstudie van NHA Mirte hielp aan haar droombaan.

 

Bekijk het volledige verhaal van Mirte »

 

 

Ben jij klaar om jouw droombaan te vinden?

Zet vandaag nog de eerste stap

 

Wil jij net als Mirte het roer omgooien? Alles start met de juiste vaardigheden. En die vaardigheden leer je met een studie.

Op de website van NHA vind je talloze studies in allerlei richtingen. Van Coaching tot Psychologie en van Commercieel tot ICT. Wat jou wensen ook zijn, de geschikte studie vind je op onze website.

 

Volg een studie gratis met het STAP-budget

 

En het mooie is, ontzettend veel van onze studies zijn nu gratis te volgen! Vanuit het STAP-budget kun jij namelijk € 1.000,- subsidie krijgen om een beroepsgerichte studie te volgen.

Het enige dat jij hoeft te doen is een studie uit te zoeken die jou gaat leiden naar je droombaan. Schrijf je in voor de studie en meld je vervolgens aan voor het STAP-budget.

Wil je hier meer over weten? Lees dan onze uitgebreide pagina over STAP.

 

Alles over het STAP-Budget »

 

Laat je inspireren door Mirte en meld je vandaag nog aan voor een studie.

Jouw droombaan is dichterbij dan je denkt!

 

Bekijk ook het verhaal van onze andere ster: Kees!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!