Gratis studiegids

Je droombaan vinden, net als Kees

Heb jij onze nieuwe commercial al gezien?

 

 

Kees Heynis vond zijn droombaan als bierspecialist. Zijn kennis hierover deelt hij maar al te graag met iedereen die het wilt horen. En daar wilden we hem graag bij helpen. Vol trots vertelt hij over zijn prachtige baan in onze nieuwe commercial. 

Maak kennis met Kees en ontdek zijn unieke verhaal. Hij vond zijn droombaan en..

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

 

Het begon allemaal met een thuisstudie van NHA

 

Eindeloos vertellen over bier

Bier is zijn passie. Er gaat geen dag voorbij dat Kees er niet mee bezig is. Al in 1975 wist hij dat een carrière in de ‘bierbranche’ echt wat voor hem was. Hij wilde dolgraag naar België om aan de brouwerijschool in Leuven het vak te leren. Maar helaas ging dat om financiële redenen niet door.

Het leven ging verder en Kees werd uiteindelijk magazijn coördinator bij een groothandel in Amsterdam. Maar zijn hart is altijd in de bierbrouwerijwereld gebleven.

Totdat Kees geheel onverwachts de kans kreeg om bierspecialist te worden bij de groothandel waar hij werkzaam was. Eindelijk kwam zijn droombaan in zicht.

Maar om bierspecialist te worden heb je vakkennis nodig. Natuurlijk had Kees al enige kennis hierover, maar een cursus zou hem pas echt verder helpen.

En die cursus vond hij in een thuisstudie van NHA. De cursus Bierbrevet was waar het voor Kees allemaal mee begon.

 

"Bier was mijn stille hobby. En nu mijn werk. Fantastisch!"

 

Eigen bedrijf begonnen!

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft Kees meerdere cursussen bij NHA gevolgd. En is hij zelfs zijn eigen bedrijf begonnen! Een ware droombaan voor Kees.

En dat allemaal dankzij de cursussen van NHA, die hem het vertrouwen gaven om de overstap te maken en het roer volledig om te gooien.

Na al die jaren is het hem gelukt. Kees vond zijn droombaan!

 

Benieuwd naar het volledige verhaal van Kees? Bekijk hoe een thuisstudie van NHA Kees aan zijn droombaan hielp.

 

Bekijk het volledige verhaal van Kees »

 

Ben jij klaar voor jouw droombaan?

Zet vandaag nog de eerste stap

 

Heeft Kees je geïnspireerd om ook jouw droombaan na te streven? Dan is vandaag de dag om de eerste stap te zetten! Alles start met de juiste vaardigheden. Zonder de juiste vaardigheden is het lastig om te starten in je droombaan. En deze vaardigheden leer je door middel van een studie.

Je vindt talloze studies op de website van NHA die je écht verder helpen. Van Counseling tot Administratie cursussen en van Rechten tot Voeding en Sport. Wat jouw droombaan ook is, bij NHA vind je de cursus die er perfect bij aansluit.

 

Volg een studie helemaal gratis met het STAP-budget

 

Wist je dat ontzettend veel van onze cursussen helemaal gratis zijn? Je kunt vanuit de overheid namelijk ieder jaar € 1.000,- euro subsidie krijgen om een beroepsgerichte studie te volgen.

Dus maak een keuze uit de talloze studies op www.nha.nl en schrijf je vandaag nog in! Vandaag is de perfecte dag om de eerste stap naar je droombaan te zetten.

Wil je meer weten over het STAP-budget? Lees er alles over op onze uitgebreide pagina over STAP.

 

Alles over het STAP-Budget »

 

Laat je inspireren door Kees en meld je vandaag nog aan voor een studie.

Jouw droombaan is dichterbij dan je denkt!

 

 

Bekijk ook het verhaal van onze andere ster: Mirte!

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!