Menu
Gratis studiegids

 

De Italiaanse taal leren? Makkelijker dan je denkt met de cursus Italiaans van NHA

 

Een pizza bestellen in Florence? In Venetië een praatje maken met gondeliers? Begrijpen waar de schoenverkoper in Milaan het over heeft? Via een cursus Italiaans leren maakt alleen je vakantie al zo veel interessanter.

Alle taalcursussen bekijken »

 

Een bezoek aan zonnig Italië is nog leuker wanneer je de taal spreekt. De cursus Italiaanse taal helpt je goed op weg.

 

De Italiaanse taal leren, waarom doe jij dat?

Ga je op vakantie naar Italië of doe je zaken met Italiaanse bedrijven? Wat is jouw reden Italiaans te leren?

 

Alle cursisten die de Italiaanse taal leren hebben een eigen verhaal. Misschien denk je meteen aan een Nederlandse die gevallen is voor de charmes en het melodieuze taalgebruik van een Italiaan. Maar weet je ook hoeveel Nederlandse ondernemingen handel drijven met Italiaanse bedrijven?

 

Krijgt een Nederlandse kaasspecialist die kaas direct importeert uit Italië bij Italiaanse kaasboeren betere deals als hij de Italiaanse taal machtig is? Wat je reden ook is, de Italiaanse taal leren levert je meer op dan kennis van een taal.

 

Vergroot je woordenschat

Met de cursus Italiaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’.

 

Aan de slag met het Easy-Learning-System

Leer Italië kennen en spreek de Italiaanse taal. Leren gaat verassend eenvoudig met het Easy-Learning-System van NHA Hogeschool.

 

De cursus Italiaans is een praktische cursus. Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk vermeden. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid.

 

Zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Italiaans? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis grondig opfrissen? De Italiaanse taal leren doe je bij NHA.

 

Ook de Italiaanse taal leren met NHA? 

Schrijf je vandaag nog in. Je kunt meteen starten en voor je het weet voer jij complete gesprekken in de mooie Italiaanse taal. Vergroot je wereld en je kennis met een talencursus Italiaans van NHA!

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een cursus Italiaans bij NHA. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!