Cursus Italiaans voor Beginners  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Cursus Italiaans voor Beginners
Inclusief%20taal-app%202 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
199,00
of 
12 x €18,50
4.6/5

Beoordeeld door 19 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Italiaans docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Italiaans voor Beginners: Ontdek de charme van de prachtige Italiaanse taal

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Droom je ervan om vloeiend gesprekken te voeren aan de Italiaanse Rivièra of een pizza te bestellen in hartje Rome? Met Italiaans voor Beginners zet je de eerste stap naar het spreken van deze prachtige taal.

   Leer Italiaans op ERK-niveau A2
   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
   Inclusief video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen


Nieuwsgierig geworden?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

 

Voor wie is de cursus geschikt?

Italiaans voor Beginners is perfect voor iedereen die wil beginnen met het leren van Italiaans. Het maakt niet uit of je nog geen woord Italiaans spreekt of al een beetje basis hebt en deze wilt opfrissen; deze taalcursus is een ideale start. Ontwikkeld tot ERK-niveau A2 begin je met de basis en bouw je jouw vaardigheden systematisch op.
 

Je volgende vakantie in Italië

Of je de Italiaanse taal nu nodig hebt voor je vakantie, of regelmatig contact hebt met Italianen in je sociale leven of werk, Italiaans voor Beginners helpt je naar je doel. Met deze taalkennis kun je nieuwe ervaringen gaan opdoen, van het verkennen van historische steden tot het genieten van de Italiaanse keuken in échte authentieke restaurants!
 

"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"

Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 

Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden."

 

Italiaans voor Beginners: ook voor je werk

De kennis van de Italiaanse taal kan handig zijn in je professionele leven. Vooral als je zaken doet met Italiaanse bedrijven of regelmatig contact hebt met Italiaanse collega’s. De Italiaanse taal is niet alleen de taal van kunst en geschiedenis, maar ook van innovatie en handel. Waar wacht je nog op?
 

Eenvoudig Italiaans leren

Met onze cursus Italiaans voor Beginners maak je kennis met de Italiaanse taal via actuele onderwerpen en dagelijkse situaties. Dit zorgt ervoor dat je de taal niet alleen leert, maar ook echt met de Italiaanse taal overweg kunt. Het duidelijke lesmateriaal, interactieve oefeningen, video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal toegankelijk voor iedereen!
 

Cursus Italiaans voor Beginners: wacht niet langer!

Wil je de Italiaanse taal leren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Probeer een gratis proefles voor Italiaans voor Beginners en ontdek of deze cursus bij je past. Misschien vind je het naarmate de cursus zó leuk en wil je graag meer, dan is er altijd de optie om door te gaan naar Italiaans voor Gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Italiaans voor Beginners

Tijdens de cursus Italiaans voor Beginners leer je de taal door middel van herkenbare onderwerpen. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Italiaanse uitspraak
 • begroeten
 • naar iemand informeren
 • grammatica
 • de weg vragen / tijdsaanduidingen
 • in de keuken

 

Italiaans leren voor beginners + gevorderden = combi

De voordelige combicursus Italiaans combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden en kun je dus extra snel Italiaans leren spreken. Je spaart zo een heel bedrag uit, terwijl je meer hebt geleerd.

Start jij vandaag nog met de cursus Italiaans? Ook jij kunt binnen enkele maanden Italiaans leren spreken.

 

Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Italiaans voor Beginners, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Italiaans voor Beginners

Goede feedback van de docent.

10/10
Italiaans voor Beginners

Buono

10/10
Italiaans voor Beginners

Toen ik mij had aangemeld voor de cursus kon ik gelijk beginnen. Alles staat duidelijk beschreven en de opbouw van de lessen is goed! Ik heb de cursus nog niet afgerond maar ben erg tevreden over het verloop en verwacht dat het een mooie uitkomst gaat hebben. Kortom, een aanrader!

8/10
Italiaans voor Beginners

Soms kan een hoofdstuk veel kennis bevatten; veel verschil per hoofdstuk, iets meer herhaling terug laten komen zou fijn zijn. Nu leer je nieuwe dingen bij en merk ik dat ik dingen van hoofdstukken ervoor kwijt ben. Verder zou een online meeting met andere cursisten fijn kunnen zijn, ook om bijvoorbeeld de uitspraak samen te oefenen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je Cursus Italiaans voor Beginners af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Na afloop van de Cursus Italiaans voor Beginners kun je voor € 29,- een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Italiaans voor Beginners valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Italiaans voor Beginners uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Italiaans voor Beginners leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Italiaans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans voor Beginners  

Schrijf je nú in voor de Cursus Italiaans voor Beginners en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€259,00
of  12x 24,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€199,00
of  12x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Toen ik mij had aangemeld voor de cursus kon ik gelijk beginnen. Alles staat duidelijk beschreven en de opbouw van de lessen is goed! Ik heb de cursus nog niet afgerond maar ben erg tevreden over het verloop en verwacht dat het een mooie uitkomst gaat hebben. Kortom, een aanrader!

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!