Gratis studiegids

Fotografie cursus Rotterdam

Woon je in de omgeving van Rotterdam en ben je bezeten door fotografie? Wil je je vaardigheden als amateurfotograaf nog wat meer ontwikkelen en kijk je uit naar een praktische fotografie cursus? Rotterdam telt ongetwijfeld diverse onderwijsinstellingen waar je een fotografieopleiding kunt volgen.

NHA biedt jou echter een praktisch gerichte thuisopleiding Fotografie aan, die je gezellig in je eigen omgeving volgt. Waar je ook woont, de thuiscursussen van NHA volg je zonder je te verplaatsen. Voor een diepgaande en uitgebreide fotografie cursus in Rotterdam hoef je nu zelfs jouw huis niet meer uit! 

 

Fotografie cursus Rotterdam: studeren op eender welke plaats

Een goede fotograaf slaagt erin om met zijn fotocamera unieke plaatjes te schieten die onmiddellijk de aandacht trekken. Een gedetailleerde macrofoto van een vlinder, een kleurrijk plaatje van een veld met wilde bloemen, een haarscherpe foto van een sprintende atleet, een afbeelding van een bliksemschicht tijdens de nacht: hoe maak je zo’n schitterende foto’s? In de thuiscursus fotografie van NHA leer je het allemaal!

Studeer in je eigen woonkamer, op de tram, in je vakantiehotel of waar je ook wilt. In Rotterdam of ergens anders, het maakt niet uit waar. Je krijgt van NHA een gedrukte cursus, maar je vindt de leerstof en de opdrachten ook op een digitaal leerplatform. Neem rustig de tijd om de stof te bestuderen en alle opdrachten af te werken. Je hoeft geen rekening te houden met lestijden of schooluren. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je tijd vrijmaakt voor jouw fotografie cursus.

 

Een praktische opleiding om een volleerd fotograaf te worden

Elke fotografieopleiding, in Rotterdam of elders, moet vanzelfsprekend praktisch gericht zijn. Ook in de fotografie cursus van NHA ligt de nadruk op de praktijk. Eerst komen in de opleiding basisbegrippen aan bod zoals sluitertijd, belichting, diafragma, scherpstelling, scherptediepte enzovoorts. Daarna is het aan jou om met de opgedane kennis perfecte plaatjes te gaan schieten, waarvan je het onderwerp zelf mag kiezen.

Je vakdocent evalueert je ingezonden huiswerk en opdrachten. Als je op alle opdrachten minstens een voldoende haalt, ontvang je op het einde een NHA-getuigschrift fotografie.

 

Haal meer uit je hobby met een interessante cursus fotografie

Onvergetelijke foto’s maken van landschappen, personen, dieren, sportgebeurtenissen: dat is de passie van gemotiveerd amateurfotograaf. Als je je foto’s nadien nog wilt bewerken met computersoftware, raden we je ook de thuiscursus Digitale fotografie en beeldbewerking aan.

Ook bieden we andere cursussen gericht op specifieke fotobewerkingsprogramma's aan. Misschien wil je van je hobby je beroep maken en aan de slag gaan als zelfstandig beroepsfotograaf? Dan is de NHA-cursus Beroepsfotograaf een ideale keuze.  

 

Thuis studeren: niets zo gemakkelijk

Nog steeds op zoek naar de dichtstbijzijnde fotografie cursus? Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, waar je ook woont: de dichtstbijzijnde fotografie cursus is ongetwijfeld een thuisopleiding van NHA. Daar hoef je zelfs je deur niet voor uit! Geen vooropleiding nodig, starten op elke dag van het jaar, zelf de plaats en het tijdstip kiezen van je studie, 3 jaar lang begeleiding van een vakdocent: bij welke andere fotografie cursus geniet je van die voordelen?\

Om alle twijfels bij jou weg te nemen, mag je een gratis proefles aanvragen bij NHA. Zo raak je direct overtuigd van de kwaliteit en degelijkheid van de NHA-thuisopleidingen. Schrijf je nu in en ontwikkel volop je fotografietalent!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!