Menu
Gratis studiegids

 

Leer de fijne kneepjes van het ondernemerschap met een cursus ondernemen van NHA

 

Een cursus ondernemen, dat klinkt behoorlijk stoffig. Alsof je leert hoe je de hele dag de boekhouding bij kunt houden en papier heen en weer schuift. Wees gerust, ondernemen is meer, veel meer. Volg een cursus ondernemerschap en ontdek dat een ondernemerscursus je kans op succes vergroot. Hoe? Door het gewoon te doen. Zo eenvoudig is het.

 

Denk anders

Na een taxiritje de taxichauffeur beoordelen. Die mogelijkheid biedt taxibedrijf Uber klanten. Hoeveel geld verdient het taxibedrijf extra door deze twist? In de bedrijven van Ricardo Semmler bepalen medewerkers hun eigen salaris. Levert dat geld op of kost het de Braziliaanse ondernemer alleen maar geld?

 

Winstmaximalisatie en cursus ondernemen

Of het om liefde voor een vak gaat of om winstmaximalisatie: uiteindelijk betekent ondernemen dat je onderaan de streep geld overhoudt. Hoe doen ondernemers dat? Leer met soms verrassend eenvoudige ingrepen een onderneming verbeteren. En leer in een ondernemerscursus van NHA Hogeschool hoe sommige succesvolle ondernemers jarenlang worstelden voor ze het uiteindelijke succes behaalden waardoor ze beroemd werden.

 

Zoek je een cursus ondernemen? NHA Hogeschool biedt verschillende variaties van een ondernemerscursus:

 

 

Je ondernemersvaardigheden verbeteren? Volg een cursus ondernemen. Leer welke vaardigheden komen kijken bij het ondernemerschap en verbeter de vaardigheden waar je minder sterk in bent. Met een cursus vergroot je jouw vakkennis en je vaardigheden.

 

Heb je een ondernemersdiploma?

Autorijden? Je haalt eerst je rijbewijs. Als taxichauffeur aan de slag? Behaal je taxivergunning. Een taxibedrijf runnen? Een diploma is niet vereist. Maar weet je welke wetten, plichten en regels de overheid aan je bedrijf stelt? Kom goed beslagen te ijs en volg een cursus ondernemen.

 

Van boekhouding tot vergunningen en van financiering tot marketing: volg je een cursus ondernemen bij NHA Hogeschool dan komen alle onderwerpen aan bod die een ondernemer in de praktijk tegenkomt. Of je nu al werkt in de praktijk of begint met een cursus: ondernemerschap kun je niet leren, alles wat er komt kijken bij het leiden van een onderneming wel. 

 

Schrijf je direct in voor een cursus ondernemen van NHA Hogeschool.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »

 

 

Daarom NHA

  • Lekker in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten en ondernemerschoach
  • 15 dagen gratis op proef
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten.

 

077 30 67 000

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!