Gratis studiegids

 

bv starten

Aan de slag met je eigen bedrijf

Een eigen bv starten.  Waar begin je? Kom goed beslagen ten ijs en bereid je voor met een van de ondernemerscursussen van NHA. Daarin leer je dat een bv starten meer is dan alleen maar kiezen voor een populaire rechtsvorm voor je onderneming.

 

Een bv starten: gewoon beginnen

Ondernemen is dat een kwestie van intuïtie, gewoon doen of van gedegen voorbereiding? NHA ondersteunt startende en ervaren ondernemers met kennis en vaardigheden.

 

Welke eisen de Belastingdienst stelt aan de boekhouding van een bedrijf? Volg de cursus Boekhouding.Weten welke succesfactoren succesvolle ondernemingen onderscheiden van de rest? Volg de cursus Succesvol ondernemen.

 

Van specialistische cursussen zoals de cursus Beroepsfotograaf tot een algemene beroepsopleidingen.

 

Speel je met het idee te starten bv met een webshop of een winkel, bekijk het overzicht van de ondernemerscursussen van NHA.

 

 

Zelfstandig ondernemer MKB

Een bv starten? Ieder jaar zijn er 30 duizend Nederlanders die een eigen bv starten. Speciaal voor ondernemers die overwegen een eenmanszaak of klein bedrijf te beginnen is er de cursus Zelfstandig ondernemer MKB. Bij de cursus hoort een boek: In tien stappen naar je eigen bedrijf. Neem je voor elke stap een maand de tijd dan opent je bedrijf binnen een jaar zijn deuren.

 

De cursus Zelfstandig ondernemer MKB bestaat uit drie onderdelen:
• Basiskennis boekhouden;
• Nima basiskennis marketing;
• Zelfstandig ondernemer basis.

 

Een bv starten: volg een opleiding

Het advies van de Kamer van Koophandel, MKB-Nederland en van ondernemersorganisatie VNO/NCW aan toekomstig ondernemers: volg een opleiding zoals de cursus Zelfstandig Ondernemer MKB. Zo'n cursus heeft nog een voordeel: financiers hebben meer vertrouwen in een goed voorbereide ondernemer.

 

Hoe vind je klanten?

De grootste ondernemers begonnen door eerst iets te verkopen aan een buurvrouw, daarna aan een oom en vervolgens aan een neef. Hoe maakten ze de overstap van een klein netwerk naar een waardevolle klantenkring? Hoe genereer je het multiplier-effect en zet je een marketingmix, inclusief online tools, in? Een bv starten betekent klanten vinden en zorgen dat klanten je bedrijf vinden.

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle bedrijfscursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een bedrijf starten.

 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!