Gratis studiegids

 

BV oprichten

Stap voor stap bouwen aan een onderneming

Een bv beginnen. Je eigen bedrijf. Ondernemen. Waar begin je? Is het een kwestie van inschrijven bij het handelsregister of komt er meer kijken bij een eigen bv beginnen? Ongetwijfeld weet je de antwoorden. Maar wat is de volgende stap? Bij NHA heb je de keuze uit meerdere cursussen die je op weg helpen.

Beginnen met een bedrijf

Een bv oprichten. Stappenplan klaar. Businessplan in orde. Financiering in kaart gebracht. Een bv oprichten, hoe werkt dat? Natuurlijk, je gaat naar een notaris en zet een handtekening, maar wat zijn succesfactoren? En waarmee moet je allemaal rekening houden? Hoe weet je zeker of een bv de juiste rechtsvorm is?

Een bv oprichten begint met vragen. De cursus Zelfstandig ondernemer MKB biedt antwoorden. Bij de cursus hoort een boek: In 10 stappen naar uw eigen zaak. Neem je voor elke stap een maand de tijd dan ziet je bedrijf binnen een jaar het levenslicht.


De cursus Zelfstandig ondernemer MKB bestaat uit 3 onderdelen:

• Zelfstandig ondernemer basis
• Basiskennis boekhouden
• Basiskennis marketing

Ieder jaar zijn er meer dan 30 duizend Nederlanders die een eigen bv beginnen. Wil je ook een bv beginnen? Begin dan goed voorbereid.

Ik wil een BV oprichten, hoe begin ik?

Het advies van de Kamer van Koophandel, MKB-Nederland en VNO/NCW aan toekomstig ondernemers: volg een opleiding zoals de cursus Zelfstandig Ondernemer MKB. Bijkomend voordeel: financiers hebben meer vertrouwen in een opgeleide en goed voorbereide ondernemer.

Begint een onderneming met voorbereiding? Nee. Laten we daar geen doekjes om winden. NU.nl begon op de achterkant van een bierviltje, de oprichters van Apple startten in een garage. Multinationale ondernemingen die miljarden omzetten begonnen ooit met een idee. En jij: een bv oprichten is de volgende stap, waar begon het voor jou?

Bij NHA bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Je bent flexibel en staat zelf aan het roer. Zo kies jij de momenten waarop je studeert en als je bedrijf meer van je vraagt, kun je daar flexibel op inspelen.

 

Kijk ook eens bij de andere cursussen van NHA:
cursus Elementaire Belastingkunde
cursus Boekhouden
Eigen Bedrijf Starten

 

NHA biedt in elke branche bedrijfscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle bedrijfscursussen bekijken »
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!