Gratis studiegids

Gratis leestijd

E-books voor (Toekomstige) Ondernemers

 
Dat lezen goed voor je is, weten we allemaal. Door je te verdiepen in een goed boek doe je nieuwe inzichten op en leer je dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Dat is voor iedereen belangrijk. Daarom delen wij onze beste leestips met jou. Deze e-books zijn speciaal geschikt voor (toekomstige) ondernemers en iedereen die een eigen bedrijf heeft of wil starten. Doe er je voordeel mee!

 

 

   Meld jij je aan voor een NHA-studie?

Dan krijg je gratis toegang tot onze bibliotheek met meer dan 100 e-books en luisterboeken, waaronder deze top 6. Zo haal je echt álles uit jouw tijd en opleiding.

Lees meer over onze e-bookbibliotheek!

 

 

 Visie-in-zicht

Elise Verbergen

Als ondernemer is het hebben van een visie onmisbaar. Dit boek zet je aan het denken over jouw eigen visie. Met praktische handvatten en oefeningen helpt Verbergen je om stappen te zetten om jouw visie te formuleren. Wil jij aan de slag met visieontwikkeling? Dan is dit boek een echte aanrader!

 Reputatiemanagement

Wim Vlekken

Hoe staat het met jouw reputatie? Je reputatie is als een stootkussen, en dat is als ondernemer heel belangrijk. Een sterke reputatie helpt jou en je onderneming om op de lange termijn succesvol te zijn. In dit boek leert Vlekken je hoe je aan jouw reputatie kunt bouwen en wat je kunt doen bij reputatieschade.

 Zo verkoop je succesvol op internet

Laura van den Brink

Wil jij beginnen met verkopen via internet? Van den Brink verkoopt zelf succesvol online tweedehands merkkleding voor kinderen. In dit boek geeft ze praktische tips voor het starten van je eigen webshop. Van productfoto’s tot verkoopprijs, na het lezen van dit boek kun jij zelf aan de slag.

 Doelen Stellen

Benjamin Ball

Als ondernemer wil jij succesvol worden. Doelen stellen helpt je daarbij. Ball maakt je bewust van de doelen die je al hebt en leert je hoe je nieuwe doelen kunt stellen. Wil jij je doelen scherpstellen, prioriteiten stellen en je slaagkansen vergroten? Dan is dit boek een must read!

 Online Ondernemen

Drs. Gerbrand van Barneveld

Ben jij ondernemer en wil jij graag zaken doen via het internet? Tegenwoordig is bijna iedereen op internet te vinden, jouw doelgroep dus ook! Van Barneveld laat je in dit boek zien welke kansen online ondernemen biedt en hoe je van een idee tot een concreet plan komt.

 Scoren met service!

Jan L. Wage

Tevreden klanten zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Maar hoe zorg je dat jouw klanten tevreden zijn? Ons taalgebruik en ons gedrag spelen hier een belangrijke rol in. In dit boek geeft Wage je praktische tips om klantvriendelijkheid en klantgerichtheid aan te leren. Zo scoor jij met service!

 

Meer inspiratie nodig? Lees ook deel 1 van gratis leestijd
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!