Gratis studiegids

 
Ledenvoordeel ANBO

Uw voordeel: 10% korting voor ANBO-leden

Als ANBO-lid krijgt u 10% korting op alle opleidingen en cursussen van NHA. Starten kan elke dag van het jaar en u bepaalt zelf uw studietempo. Dankzij de hulp van een ervaren vakdocent staat u er nooit alleen voor. Kies uit alle 600 opleidingen en cursussen, zoals Spaans, Frans, Nagelstyling, Budgetcoach, Boekhouden of Fotografie.

Voor meer informatie over de opleidingen kunt u een gratis studiegids aanvragen of bellen met een studieadviseur. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (077) 306 70 00. Inschrijven kan telefonisch of via onze website. Vermeld bij het inschrijven altijd uw lidnummer. 
  

Zo werkt inschrijven via de website:

Vul in stap 3 van het inschrijfproces de volgende kortingscode in.

NHA4ANBO

Er wordt er een extra invulveld zichtbaar. Noteer vervolgens uw ANBO-lidnummer in het extra invulveld. De 10% korting wordt nu meteen toegepast.
 

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen voor nieuw af te sluiten cursussen en opleidingen.
  • De korting kan niet achteraf worden verstrekt en is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. U ontvangt wel het welkomstcadeau.
  • De korting is geldig voor inschrijvingen tot 31 december 2024.


Over NHA

NHA is al 85 jaar één van de grootste opleiders van Nederland. NHA biedt ruim 600 studies aan die u thuis kunt volgen. Via onze digitale leeromgeving wordt u begeleid door een ervaren vakdocent. U kunt elke dag van het jaar starten en bent geen tijd kwijt met reizen. Deze moderne onderwijsmethode biedt veel flexibiliteit: u bepaalt uw eigen studietempo!

Bekijk al onze opleidingen! »

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!