Bel met onze studieadviseurs

ekomi sterren
Beoordeling eKomi:

8.8/10 door 663 klanten

Zo studeer je bij de NHA.

Starten kan iedere dag van het jaar
Je kunt met iedere opleiding starten wanneer je wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Dit geldt dus óók voor de vmbo, havo, vwo, mbo en hbo opleidingen. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

Altijd je eigen studietempo
Een opleiding van de NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je persoonlijke leraar past zich volledig aan jouw tempo aan. Per post of via internet heb je contact met je eigen docent. Samen werken jullie naar het officieel erkende diploma toe.

Complete studiepakketten
Je hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan.
Alles wat bij de cursus of opleiding hoort, krijg je
automatisch thuisgezonden door de NHA (tenzij anders
aangegeven). Ook de fraaie opbergmappen voor lessen,
eventuele boeken en cd's zijn bij het lesgeld inbegrepen.
En alles blijft jouw eigendom!

Studiebegeleiding per post of internet
Na inschrijving krijg je de schriftelijke lesstof via de post toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kun je, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is je steun en toeverlaat en zal je altijd optimaal begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring.

Je mag tot 6 jaar lang huiswerk insturen
Bij de NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren. Dus niet één keer je studietijd verlengen, maar keihard 6 jaar lang recht op de begeleiding van je eigen leraar. Mocht je bijvoorbeeld een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor je studie, dan is dat geen probleem. Je pakt de studie gewoon weer op waar je gebleven was.

NHA Studentenplaza: Contact met medestudenten
Alle NHA-studenten kunnen via ons studentenplaza direct in
contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus of
opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen
uitwisselen en misschien een keer samen afspreken.
Dat maakt het studeren extra leuk.

Goed te combineren met een baan
Alle opleidingen zijn perfect te combineren met een baan en met een hobby. Slechts enkele uurtjes studie per week brengen je carrière al snel in een stroomversnelling.

Hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Middels de bijzonder hoge slagingspercentages bewijst de NHA dat haar onderwijs-methode bijzonder succesvol is. Het is echt niet moeilijk en je zult zien dat jij het ook kunt.

Proefexamens
Om goed voorbereid op het examen te komen hebben we in de meeste cursussen en opleidingen proefexamens verwerkt. Je kunt hiermee toetsen of je klaar bent voor het afleggen van het examen.

Examengarantie!
Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door de NHA gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen. Je mag opnieuw je huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

Cum Laude
Bij NHA kun je cum laude afstuderen bij de MBO- en HBO opleidingen. De woorden 'cum laude' betekenen 'met lof'. Indien je voor alle getoetste onderdelen uit het toets- en examenplan van jouw opleiding een 8 of hoger scoort ontvang je jouw diploma met de aantekening 'cum laude'.

Je kunt dan op jouw curriculum Vitae vermelden dat je cum laude geslaagd bent. Dit heeft niet alleen een meerwaarde bij toekomstige sollicitatie, maar ook bij inschrijving voor studies waarvoor extra instroomeisen gelden.

Officieel erkende diploma's
De NHA leidt op voor de officieel erkende diploma's.
Hierdoor ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma,
wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond.
Ook onze vmbo, havo, vwo, mbo en hbo studies leiden op
voor de officieel erkende diploma's. Deze diploma's zijn
gelijk aan de diploma's die je haalt via dag- en avondonderwijs.

Kwaliteitsgarantie!
Onafhankelijk onderzoek onder studenten van de NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over onze cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de prijsstelling.
Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen.
Bron: Newcom Research & Consultancy.

ISO 9001: Een ijzersterke kwaliteitsgarantie.
Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat heeft betrekking op; het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.
Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

Waarom de NHA zoveel voordeliger is dan andere opleiders
Doelstelling van de NHA is: onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken! Het belang van onze cursisten staat bij ons altijd voorop. Omdat NHA een beproefde onderwijsmethode veel voordeliger kan aanbieden dan anderen, besluiten veel mensen een cursus of opleiding bij NHA te volgen. Juist daardoor kan het lesgeld zo voordelig zijn. Resultaat: hoge kwaliteit tegen lage lesgelden. Onze complete lesstof sluit aan op de eindtermen die gelden voor de examens. Al onze docenten beschikken over de officiële onderwijsbevoegdheid en zijn specialisten binnen hun vakgebied. Tevens kun je gebruik maken van de modernste onderwijsfaciliteiten via het NHA studentenplaza.

Belastingvoordeel en vergoedingen
Studiekosten kun je in veel gevallen fiscaal aftrekken.
Denk hierbij aan kosten als lesgeld, examengeld,
afschrijving van een computer, enzovoort. Wanneer de
studie erop gericht is om je positie te verbeteren, dan kun
je studiekosten meestal aftrekken (na aftrek van een
bepaald drempelbedrag). Volg je een studie om je kennis
op niveau te houden, dan kun je de kosten opvoeren als
aftrekbare beroepskosten.

Wanneer je een bijstandsuitkering ontvangt, kun je in
aanmerking komen voor een vergoeding van studiekosten.
Informeer hiervoor bij de sociale dienst in jouw gemeente.

Betaalt je werkgever mee?
Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij de studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die je volgt. Je ontplooit jezelf en gaat talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris. Wanneer je werkgever de studiekosten voor je betaalt, kan hij hierop belastingvoordeel halen.

Waarom kiezen voor de NHA?
De NHA bestaat al 80 jaar en leidt op voor dezelfde officieel ERKENDE diploma's als andere opleiders. Onafhankelijk onderzoek door Universiteit Twente Newcom heeft onlangs uitgewezen dat onze studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van onze opleidingen, de service en de begeleiding.

Meer info over de NHA:

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.