Gratis studiegids

 

Heb jij altijd al een taal willen leren? Droom je ervan om in het Spaans, Duits of Zweeds te kunnen praten met de lokale bevolking? Met een taalcursus van NHA krijg je snel en eenvoudig de taal van jouw keuze onder de knie, gewoon vanuit huis. Dus wil jij een taal leren? Kies dan voor NHA! 


 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

WAAROM EEN TAAL LEREN?

 
Wist je dat het leren van een taal goed is voor je hersenen? Een taal leren verbetert je geheugen, verhoogt je concentratie en stimuleert je vermogen om creatief te denken. Het kan zelfs bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van je brein. 

Behalve dat het gezond is, opent het leren van een nieuwe taal ook deuren naar andere culturen. Als je de taal spreekt, kom je in het buitenland makkelijker in contact met de locals. Ook helpt een taal leren je om boeken, films en muziek in hun originele taal te ervaren. 

Een nieuwe taal leren is ook een vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je communicatievaardigheden. En naast deze persoonlijke voordelen staat het ook nog eens goed op je CV. Een vreemde taal spreken is een waardevolle vaardigheid op de arbeidsmarkt en kan leiden tot betere baankansen.
   

 

WELKE TAAL WIL JIJ LEREN?

 

Stel je voor: Je zit ontspannen aan een tafeltje bij een tapasrestaurant aan de Middellandse Zee en je bestelt moeiteloos al je favoriete gerechten in vloeiend Spaans.

Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Met een cursus Spaans kan dit jouw werkelijkheid worden. Zie jij het al voor je?

 

 

 

 

Leer net als cursiste Els een taal voor je dierbaren

Speciaal voor haar Egyptische pleegdochter Mariam besloot Els om Arabisch te leren. Mariam sprak geen Engels en Els geen Arabisch, maar Els besloot om die taalbarrière te doorbreken
met een cursus Arabisch van NHA. 

Luister naar haar verhaal in deze video: 

 

 

 

Deze tevreden NHA-cursisten gingen je al voor

 

 

 

"In Turkije kan ik de theorie echt in de praktijk gebruiken"

Chantal Poels (56) volgt de cursus Turks voor Gevorderden:
"Mijn tante en haar Turkse man woonden in de zomer in Turkije. Een vakantie bij hen heeft mijn leven veranderd. Ik kwam in een warm bad van lieve, gastvrije mensen, maar helaas kon ik niks van de taal verstaan. Dat frustreerde mij zo dat ik Turks ben gaan leren.

De cursus Turks voor Gevorderden vind ik erg leuk om te doen. Als ik in Turkije ben, kan ik de geleerde theorie echt in de praktijk gebruiken. De goede punten die ik haal en het feit dat ik het echt in de praktijk kan inzetten, geven me plezier en doorzettingsvermogen."

 

 

Easy-Learning-System en Taal-app

Met de taalcursussen van NHA verbeter je op een praktische en dynamische manier je taalvaardigheid. Door gebruik te maken van het unieke Easy-Learning-System, leer je de taal stapsgewijs, vergelijkbaar met hoe een kind zijn moedertaal leert. Grammatica wordt alleen behandeld wanneer nodig, waardoor je snel merkbare resultaten behaalt.

Als aanvulling op jouw taalcursus krijg je toegang tot de gratis mobiele Taal-app, waarmee je extra kunt oefenen op luisteren, spreken en lezen. Zo biedt NHA een uitgebreide en effectieve benadering om een nieuwe taal te beheersen.

Je blijft maar liefst 5 jaar toegang houden tot de Taal-app, zelfs nadat je je cursus hebt afgerond. Met 50 uur aan extra oefenmateriaal kun je blijven werken aan het verbeteren van je taalvaardigheid, waardoor je de nieuwe taal sneller en beter onder de knie krijgt. Dit geeft je gemoedsrust, omdat je nooit bang hoeft te zijn dat je tijd tekort komt om de taal te leren.

Zelfs als je de taal een beetje bent vergeten, kun je de mobiele Taal-app gebruiken om je kennis op te frissen. Doordat je de app kunt installeren op je telefoon, tablet, laptop en desktop, kun je altijd en overal studeren. Op deze manier staat niets je in de weg om die nieuwe taal te leren of je bestaande vaardigheden te onderhouden.

 

 

Benieuwd naar meer?

Wil jij graag een taal leren, maar vind je het lastig om te beginnen? Maak je geen zorgen! Met de taalcursussen van NHA leer je de nieuwe taal stap voor stap onder de knie te krijgen. In de cursus bepaal je zelf het tempo van je leerproces.

Ervaren docenten staan voor je klaar om je te begeleiden en je te voorzien van waardevolle feedback. Op deze manier kun jij zelfverzekerd de taal leren. Je hebt ook de mogelijkheid om contact te leggen met medestudenten, je staat er dus nooit alleen voor! 

Elke cursus van NHA krijg je 15 dagen gratis op proef. Zo kun je zelf ervaren of de taalcursus bij je past, zonder enig risico. 

 

Twijfel je nog welke taal jou het meeste aanspreekt? Bekijk dan snel ons ruime aanbod! 
 

Kies hier jouw taalcursus »

 

Nog niet overtuigd? 

Bekijk hier alle voordelen van studeren bij NHA

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!