Gratis studiegids

Behaal je officiële VMBO, HAVO of VWO (deel)certificaat

Met een thuisstudie van NHA

Ben jij op zoek naar een manier om je VMBO, HAVO of VWO certificaat te behalen? Maar wil je niet (opnieuw) in een druk en chaotisch klaslokaal komen te zitten?

Goed nieuws! Want dat is helemaal niet nodig om je officiële certificaat te behalen! Met een thuisstudie van NHA kun je studeren waar én wanneer je maar wilt. Thuis op de bank, samen met vrienden in het park of op een tropisch strand aan de andere kant van de wereld. Klinkt goed, toch?

 

Bekijk alle vakken »

 

 

Landelijke erkend certificaat behalen

Of je nu je VMBO, HAVO of VWO certificaat behaalt op de reguliere manier of via een thuisstudie; het maakt geen verschil. Behalve dan dat je veel meer rust ervaart tijdens een thuisstudie. Het kan op joúw manier.

 

 

 

 

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Dit betekent dat je via ons thuisstudieprogramma het officiële VMBO, HAVO en VWO certificaat kunt behalen. Nadat je met succes het staatsexamen hebt afgelegd, ontvang je precies hetzelfde diploma als elke andere leerling in het reguliere voorgezet onderwijs.

Hierdoor is jouw certificaat even waardevol als wanneer je op de traditionele manier examen zou doen. Met jouw behaalde certificaat kun je je aanmelden voor een vervolgstudie of je kunt het trots aan je werkgever laten zien.
 
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

Zo meld je je aan voor het staatsexamen

Aanmelden voor het officiële staatsexamen voor je VMBO, HAVO of VWO (deel)certificaat is heel eenvoudig:

 

    Schrijf je in voor de vakken of het profiel van jouw keuze bij NHA

    Na aanmelding kun je direct starten met je opleiding

Je ontvangt ook automatisch alle informatie die nodig is om je aanmelding voor het staatsexamen compleet te maken

    Meld jezelf aan voor het staatsexamen via de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

De examenplaatsen liggen verspreid door Nederland. Zoek op het aanmeldingsformulier een locatie uit bij jou in de buurt

  

 

Let op! Aanmelden voor de staatsexamens kan tot 31 december 2024  

Let op! Aanmelden voor de staatsexamens kan tot 31 december 2024

 

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanmelden, dan staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Samen doorlopen we het aanmeldproces.

 

 

Review VWO Wiskunde B

"Eindelijk mijn VWO papiertje binnen door het volgen van dit vak. Sluit perfect aan op de actuele exameneisen en is goedkoper dan bij andere opleiders."

 

Review HAVO Scheikunde

"Het is een erg fijne manier om een vak te leren. Je doet het op je eigen tempo en dat maakt het voor mij makkelijker om iets te leren zonder alle stress en deadlines die je op een school hebt. Ik ben zeer tevreden met mijn cursus scheikunde."

 

Gratis examentraining

Bij ieder VMBO, HAVO en VWO vak krijg je een gratis examentraining. Dit is de ideale voorbereiding op het echte staatsexamen.

Na het volgen van de examentraining weet je wat je kunt verwachten. Door deze goede voorbereiding kun je met een gerust hart deelnemen aan het staatsexamen. Jij bent er klaar voor!

 

Ons lesmateriaal is altijd up-to-date! 

Al onze VMBO, HAVO en VWO vakken zijn helemaal up-to-date. Daarmee sluiten ze naadloos aan op het officiële staatsexamen van DUO. Ieder jaar wordt de inhoud van het lesmateriaal afgestemd op de meest actuele exameneisen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid het examen in gaat.

 

Studeer waar je maar wilt

Thuis, bij vrienden, in een gezellig koffiezaakje of aan de andere kant van de wereld. Studeren voor je officiële VMBO, HAVO of VWO certificaat doe je op de plek waar jij je het beste voelt.

Heb je geen zin om naar het volwassenenonderwijs (VAVO) te gaan? Dan is het volgen van een thuisstudie een perfect alternatief voor jou. Je kunt zo flexibel studeren op momenten dat het jou uitkomt en je hoeft niet naar een leslocatie te reizen. Zo bespaar je tijd en geld!

 

  

Gemakkelijk te combineren met je (bij)baan, vervolgstudie én je vrienden

Met een thuisstudie kies je zelf wanneer je tijd maakt om te studeren. Je zit niet vast aan lestijden. Dit betekent dat je dat spectaculaire feest niet hoeft te missen, omdat je de volgende dag in de schoolbanken wordt verwacht.

Een thuisstudie volgen bij NHA betekent niet dat je er alleen voorstaat. Onze motivatiecoach Eva zorgt dat je gemotiveerd blijft en niet achter raakt. Ook je persoonlijke docent helpt je met studeren en zorgt dat je klaar bent voor je examen.

Doordat je zelf kiest waar én wanneer je studeert, is een thuisstudie de ideale manier van studeren voor je VMBO, HAVO en VWO certificaat.

 

Nóg meer voordelen van een thuisstudie

   Persoonlijke begeleiding door je ervaren vakdocent
   Motivatiecoach Eva zorgt dat je op tijd klaar bent voor je examen
   Geen drukke klaslokalen, maar studeren in je eigen vertrouwde omgeving
   Niet geslaagd? Lesgeld terug!
   Start direct!

 

Vraag een gratis proefles aan

Wil jij flexibel je (deel)certificaat voor één of meerdere VMBO, HAVO of VWO vakken halen? Ervaar dan zelf het gemak van een thuisstudie! Vraag nu een gratis proefles aan voor jouw missende vak en ontdek zelf hoe handig het is om in je eigen tempo te studeren. 

 

Kies hier je vak »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!