Gratis studiegids

 

Droom jij ervan om aan de slag te gaan als coach? Wil je graag andere mensen helpen en overweeg je om een coachopleiding te volgen? Stop met dromen, start met doen! Met de juiste begeleiding is coach worden eenvoudiger dan je denkt. Zet vandaag nog de eerste stap!

 

 
JOUW TOEKOMST ALS COACH

 
Heb jij jezelf al vaker afgevraagd of coach worden iets voor jou is? Wil jij impact maken en anderen helpen om hun doelen te bereiken? Wil je mensen echt zien groeien in dat proces? Loop die mooie toekomst als coach niet mis! Met een gratis proefles ontdek je vrijblijvend of een opleiding tot coach bij je past. En heb je nog twijfels? Geen zorgen, wij hebben antwoord op al je vragen!

 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

Coach - een dankbaar beroep vol kansen! 

Wil jij meer zingeving in je werk? Als coach kun jij het verschil maken. Je kunt echt iets betekenen voor anderen door ze te begeleiden en ondersteunen bij uitdagingen die zij in hun leven tegenkomen. Jij helpt mensen om in te zien wat het probleem is, wat daar de oorzaak van is en ondersteunt ze bij het vinden van oplossingen. Coach zijn is een dankbaar beroep waar je veel voldoening uit haalt.

Steeds meer mensen gaan in gesprek met een coach als ze ergens tegenaan lopen. Coaching is populairder dan ooit. Genoeg kansen voor jou dus om aan de slag te gaan als coach!  


WORD COACH
MET EEN OPLEIDING VAN NHA

 

Veel mensen die nadenken over een carrièreswitch zijn bang om de stap te zetten. Hartstikke zonde! Met een goed plan van aanpak en de juiste begeleiding is coach worden ook voor jou binnen handbereik! Bij NHA krijg je die begeleiding. Onze ervaren vakdocenten begeleiden jou stap voor stap tijdens je opleiding.

Met een van onze coaching thuisstudies kun jij je op je eigen tempo ontwikkelen tot coach. Met een paar uur studie per week rond je bijvoorbeeld al in 9 maanden de opleiding Life Coach af. Ideaal als je je wilt ontwikkelen naast je huidige baan. En red je het niet in die 9 maanden? Dan is dat ook geen probleem. Je hebt namelijk drie jaar de tijd om jouw opleiding af te ronden. 

 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Ontdek welke opleiding bij jou past
met de gratis proefles!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

DÁÁROM EEN COACHOPLEIDING VAN NHA
 

   Studeer in je eigen tempo
   Met persoonlijke begeleiding
   85 jaar ervaring 
   15 dagen gratis op proef
    Met gratis ondernemerscoach


  

In ons brede aanbod aan coach opleidingen vind je altijd een opleiding die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een brede coachopleiding, zoals de opleiding Allround Coach. Of specialiseer je met een opleiding tot Kindercoach of Burn-out Coach

 

 

Volg een erkende coach-opleiding

Kies je voor een opleiding bij NHA, dan kies je voor kwaliteit. Met ruim 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij ons aan het juiste adres voor een kwalitatieve thuisstudie. Veel van onze coachingsopleidingen zijn erkend door beroepsverenigingen zoals KTNO, BGN, NVST en NBPO.

Wil je weten door welke beroepsverenigingen de coachopleiding van jouw keuze erkend is? Ga dan naar de opleidingspagina en klik links op het tabblad ‘diploma’.

 

Beste thuisstudie opleider van Nederland

In 2022 is NHA door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect beoordeeld als beste thuisstudie opleider van Nederland.

In het onderzoek werd er gekeken naar de kwaliteit van thuisstudies en hierbij hebben meer dan 1.000 respondenten hun thuisstudie-opleider beoordeeld. NHA kwam daarbij als beste opleider uit de bus. Je bent bij ons dus verzekerd van een goede opleiding! 

 
 Wil jij ook jouw coach droom waarmaken? Met een coachopleiding van NHA studeer je in je eigen tempo en
mét begeleiding van een ervaren docent. Veel cursisten gingen je al voor.
Vraag nu je gratis proefles aan! 
 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!