Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen november

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Opleiding Train de Trainer

Wil jij van trainingen geven je beroep maken? Als professioneel trainer help je anderen om hun kennis en vaardigheden op een bepaald gebied te laten groeien. In onze Train de Trainer opleiding leer je alles wat je moet weten om een professionele trainer te worden.

In deze opleiding leer je hoe je een volledige training ontwikkelt en uitvoert, van klantvraag tot programma. Je krijgt inzicht in hoe mensen leren en je verdiept je in groepsdynamische processen. Ook leer je hoe een goede training is opgebouwd en hoe je kennis op een begrijpelijke en motiverend manier overdraagt. Zo word jij uitstekend voorbereid op het trainen van groepen.

De opleiding is geschikt voor beginnende trainers, maar is ook interessant als je al wat ervaring hebt met het geven van trainingen. Het lesmateriaal bevat handige instructievideo’s en tijdens een interactieve praktijkdag ga je in groepsverband aan de slag met de theorie. Na afloop weet jij hoe je een didactisch sterke training opzet!

 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Psychologie van Autisme

Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkelingsstoornis autisme? Dan is onze nieuwe opleiding Psychologie van Autisme echt iets voor jou! Of je nu vanuit je beroep of uit persoonlijke interesse meer wilt leren over autisme, in deze opleiding leer je de essentie van deze aandoening te begrijpen. Ook ontdek je op welke manieren autisme tot uiting kan komen in het gedrag van individuen.

In de opleiding leer je autisme vanuit een psychologisch perspectief te begrijpen. Daarnaast ontwikkel je praktische vaardigheden die je helpen om effectief te communiceren met mensen met autisme, hen te begeleiden en te ondersteunen. Ook ontwikkel je een dieper inzicht in de uitdagingen die mensen met autisme ervaren op verschillende vlakken.

Bij de opleiding hoort ook een online videocollege, bestaande uit 10 videolessen. Hierin gaat psychiater dr. Bram Sizoo dieper in op het herkennen van en omgaan met autisme.

 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Holistische Massage

Heb jij een achtergrond in wellness, ben je op zoek naar een nieuwe carrière of heb je interesse in de helende kunst van massage? Dan is de Holistische Massage opleiding geschikt voor jou! In deze opleiding leer je de technieken om holistische massages te kunnen geven. Ook verdiep je je in de verbinding tussen lichaam en geest.

In de opleiding doe je kennis op van anatomie en fysiologie. Ook leer je de diepgaande connectie tussen spieren, emoties en welzijn te begrijpen. Die kennis gebruik je om ontspanning te creëren en het welzijn te bevorderen door middel van holistische massages.

Ook deze opleiding is voorzien van handige instructievideo’s en afbeeldingen die je helpen om stap voor stap de verschillende massagetechnieken onder de knie te krijgen.

 

Bekijk de opleiding »

 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.

 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!