Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen maart

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Opleiding Zorgcoördinator

Lijkt het jou leuk om leerlingen die wat extra aandacht nodig hebben te begeleiden? Zou je graag aan de slag willen in een functie binnen het onderwijs? Dat kan met onze nieuwe Zorgcoördinator opleiding.

In de opleiding leer je omgaan met verschillende soorten problematiek. Denk aan gedragsproblemen, maar ook aan uitdagingen op het gebied van taal en rekenen.

Na afloop van de opleiding zorg jij ervoor dat het welzijn en het succes van elke leerling wordt bevorderd. Jij ondersteunt leerlingen zowel binnen als buiten de klas. Naast het theoretische gedeelte van de opleiding krijg je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een praktijkdag. Tijdens deze praktijkdag ga je aan de slag met gesprekstechnieken.

 

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Vitaliteitscoach

Heb jij interesse in het onderwerp vitaliteit en wil jij anderen helpen om een zo vitaal mogelijk leven te leiden? In de opleiding Vitaliteitscoach ontdek je welke factoren allemaal invloed hebben op vitaliteit en leer je verschillende strategieën om angst, pijn en vermoeidheid te overwinnen.

Met deze opleiding ontdek je hoe je een positieve impact kunt maken op het leven van anderen. Je kijkt niet alleen naar de fysieke aspecten van welzijn en vitaliteit, maar ook naar mentale- en omgevingsaspecten. Het werk van een vitaliteitscoach is dus erg breed en gaat over meer dan alleen gezonde voeding en beweging.

De opleiding is ideaal voor coaches die hun aanbod willen uitbreiden met vitaliteitscoaching. Maar ook als je je graag wilt omscholen tot coach of je kennis over dit onderwerp wilt verbreden is deze opleiding geschikt voor jou.
 

Bekijk de opleiding »

 
  TIP: je kunt er ook voor kiezen om de combinatieopleiding Vitaliteitscoach + Gesprekstechnieken te volgen. Bij deze opleiding hoort ook een praktijkdag gesprekstechnieken. 
 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.

 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!