Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen juli

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Casemanager Regie op Verzuim

Heb jij beroepsmatig te maken met verzuim binnen jouw organisatie? Ben je als HR-professional verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het verzuimbeleid? In de opleiding Casemanager Regie op Verzuim leer je hoe je verzuim op een professionele en gestructureerde manier managet.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je proactief omgaat met verzuim, hoe je medewerkers adequaat ondersteunt en hoe je verzuim kunt minimaliseren. Als casemanager speel jij een centrale rol tussen alle betrokken partijen bij een verzuimende medewerker. Denk aan de werkgever, de arbodienst, de bedrijfsarts, het UWV en de verzekeraar. Na afloop van de opleiding kun jij verzuim binnen een organisatie effectief beheren.

 

Bekijk de opleiding »

 

Henna Brows

Wil jij leren hoe je een henna brow behandeling uitvoert? Henna brows zijn tegenwoordig erg populair. Een henna brow behandeling is dus een mooie uitbreiding van je diensten als je in de beauty industrie werkt.

In onze nieuwe opleiding Henna Brows leer je stap voor stap hoe je de behandeling uitvoert. Ook leer je meer over verschillende wenkbrauwvormen, hoe je de juiste kleur henna kiest en verdiep je je in de nazorg na de behandeling.

In de cursus vind je gedetailleerde video’s die je stapsgewijs uitleggen hoe je een behandeling uitvoert. Ook ontvang je een uitgebreid materialenpakket waarmee je direct aan de slag kunt. Omdat henna brows een vorm van semipermanente make-up is, is de cursus Henna Brows ideaal om te volgen voordat je begint aan een opleiding Powder Brows of PMU (permanente make-up).

 

Bekijk de opleiding »

 

Basisopleiding Geestelijk Verzorger

Zou jij graag andere mensen willen helpen bij het omgaan met moeilijke situaties? In de basisopleiding Geestelijk Verzorger leer je hoe je spirituele, emotionele en fundamentele ondersteuning biedt aan een ander. Zo kun je mensen steunen die vragen hebben over de betekenis van het leven of het geloof, maar ook rondom ziekte, verlies en andere ingrijpende gebeurtenissen.

Deze opleiding is erg interessant voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, de zorg of de sociale sector. Je leert op een empathische manier communiceren en je verdiept je in onderwerpen zoals filosofie, levensbeschouwing, theologie en rouwbegeleiding.

 

Bekijk de opleiding »

 

Transactionele Analyse

Ben jij nieuwsgierig naar hoe ervaringen uit je verleden jouw huidige gedrag beïnvloeden? Transactionele analyse is een praktische methode die je meer inzicht geeft in jouw manier van communiceren en hoe je relaties opbouwt. In de opleiding Transactionele Analyse ga je dan ook aan de slag met je eigen denkpatronen, emoties en handelingen.

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en wil je effectiever leren communiceren? Dan past deze opleiding goed bij jou. Je leert hoe je transactionele analyse toe kunt passen in je eigen leven en werk. Met behulp van deze methode leer je bewustere keuzes te maken, waardoor je meer zelfstandigheid en balans in je leven bereikt.

 

Bekijk de opleiding »

 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.

 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!