Gratis studiegids

NHA wint de publieksprijs ‘Beste Website van het Jaar 2018’

Blog Leestijd: 3 Minuten

Na het nodige nagelbijten werd NHA donderdagavond in Amsterdam verkozen tot de beste Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding. Met het winnen van deze populaire publieksprijs wordt NHA beloond voor de veranderingen die het afgelopen jaren heeft doorgemaakt op digitaal gebied. Iets dat bij de cursisten van NHA zeker niet onopgemerkt is gebleven aangezien het de hoogste gemiddelde score behaalde op diverse kwalitatieve kenmerken. Iedereen die op NHA gestemd heeft ontzettend bedankt!

20181126_110535%20klein

 

In ruim 37 categorieën werden er prijzen verdeeld tijdens het Website van het Jaar gala.  Binnen de categorie Educatie & Opleiding liet NHA onder andere genomineerden zoals Wikipedia, LOI, Squla en de Vrije Universiteit Amsterdam achter zich. Daarmee zet NHA de volgende stap op online gebied, nadat het in 2017 haar vernieuwde website en studieplatform lanceerde. De resultaten hiervan waren al positief, maar nu krijgt NHA ook de erkenning vanuit het publiek dat het kwalitatief de beste onderwijswebsite heeft.

 

Enorm trots op deze publieksprijs!

“Prachtig om deze publieksprijs te mogen ontvangen,” reageert algemeen directeur Rob Frencken opgetogen. “Afgelopen jaren hebben we belangrijke stappen gezet om onderwijs bereikbaar te maken voor iedereen. Dat we daar nu deze erkenning voor krijgen is natuurlijk de kers op de taart, vooral omdat het een publieksprijs betreft. Wij geloven dat niets de ontwikkeling van mensen in de weg mag staan en blijkbaar zijn we daar niet alleen in. Ook wijzelf blijven ons de komende jaren ontwikkelen, zodat onze klanten de beste leerervaring blijven ontvangen.”

 

Ruim 80 jaar ervaring in afstandsonderwijs

NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland en beschikt over het NRTO keurmerk. NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is nog altijd de missie van NHA.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!