Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

MBA of managementvaardigheden?

Blog

De leider in jezelf al ontdekt? Wellicht denk je erover om een volledige Master of Business Administration (MBA) te volgen. Een tweejarige opleiding die al snel een investering vraagt van € 10.000, -. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen wij. Investeren in jezelf kost geld, maar bij NHA houden we het betaalbaar. Ook voor jouw portemonnee.

Wie bepaalt de koers van een bedrijf? Wie hakt de knopen door bij een organisatie? Wie bepaalt volgens welke procedure een instelling een besluit neemt?

Managers die het totale proces van een organisatie kunnen overzien, zijn van essentieel belang in het hedendaagse bedrijfsleven. Een verantwoordelijke leidinggevende die zowel op operationeel, zakelijk als strategisch niveau inspeelt op de bedrijfskundige veranderingen is van onschatbare waarde. Iedere organisatie zoekt naar optimalisatie van de organisatorische uitvoering van een bedrijf, om zo effectief en efficiënt mogelijk te functioneren.

Toekomst

Bedrijven vragen om managers die overzicht bewaren, beslissingen nemen en leiding geven aan organisaties. Een geslaagd manager is objectief, doortastend, ambitieus en gaat oplossingsgericht te werk.

Hij is vooral communicatief vaardig en bezit bovenal leiderschapskwaliteiten. Hij heeft de mogelijkheid om effectief te beoordelen en voelt zich zowel thuis op de werkvloer als tussen leidinggevenden.


Heb jij het in je om manager te worden?

Als hoofd van een organisatie sta jij tussen de partijen in. Je bewaakt de commerciële belangen van het bedrijf, maar je let ook op de behoeften van je personeel met ieders capaciteiten. Wat is de beste werkwijze en hoe motiveer jij je werknemers? Hoe biedt je de best mogelijke service aan je klanten?

Managementvaardigheden

Verbreed je (management)kennis met een beroepsopleiding van NHA en verhoog je marktwaarde op de arbeidsmarkt. Bij NHA kies je uit een ruim aanbod van management opleidingen. Wat dacht je van marketing management, waar je klanten en producten bij elkaar brengt door een operationeel marketingplan? Stel bijvoorbeeld een strategisch plan op met de cursus Ondernemingsstrategie. Of ontwikkel je tot deskundig HR-adviseur met de opleiding Human Resource Management (HRM).
Uiteraard ontbreekt het een bekwaam manager niet aan Leiderschap om daadkrachtig besluiten te nemen.

Met bedrijfskundige kennis en managementvaardigheden speel jij resultaatgericht in op globalisatie, technologische veranderingen en concurrentie in de markt. Benut je kansen optimaal.

Communicatievaardigheden

Een goed manager is sterk in effectief communiceren. Zowel naar klanten toe als naar zijn eigen personeel. Kies uit onze uitstekende communicatie opleidingen en commerciële vaardigheden
Wij bereiden je voor op essentiële disciplines; bijvoorbeeld Marketing management, E-business en Inkoopmanagement.

Maar ook communicatievaardigheden als schriftelijke communicatie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Groepsdynamica zijn essentieel om ook intern optimaal gebruik te maken van je personeel. Word onmisbaar voor je werkgever!

 

In alle vrijheid studeren

Bepaal zelf waar en wanneer je studeert. Heb je meer tijd? Dan fiets je sneller door je opleiding. Met een thuisstudie van de NHA bepaal je namelijk volledig je eigen tempo. Met onze behulpzame en vriendelijke docenten leer jij binnen no-time de fijne kneepjes van het vak.

Online Marketing

Online Marketing bij NHA.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!