Gratis studiegids

 

Werk jij als coach en wil je je graag verder ontwikkelen? Je vaardigheden bijhouden, zodat je jouw cliënten zo goed mogelijk kunt helpen? Groei door als coach met een opleiding van NHA! Of je nu je coachingsvaardigheden wilt opfrissen, je wilt specialiseren of je expertise wilt uitbreiden, bij NHA vind je altijd een opleiding die je verder helpt.

 

 

HOUD JE KENNIS UP-TO-DATE


Als je al langere tijd werkzaam bent als coach, wil je natuurlijk jouw coachingsvaardigheden bijhouden. Door jezelf verder te ontwikkelen, kun je jouw cliënten de beste service blijven bieden. En dat zorgt ervoor dat ze graag bij jou terugkomen!

Ben je al coach, dan zijn er verschillende vervolgopleidingen mogelijk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jezelf te specialiseren in een bepaalde niche van coaching. Ook kun je je verdiepen in een andere vorm van coaching om je aanbod als coach uit te breiden. Of misschien wil je gewoon je kennis opfrissen. Alles kan met een opleiding van NHA!

 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

 

Volg een coachopleiding bij NHA

Voor een opleiding op het gebied van coaching ben je bij NHA aan het juiste adres. In ons ruime aanbod aan coach opleidingen vind je altijd wel een opleiding die bij jou past. Van een opleiding tot Allround Coach tot een opleiding Loopbaancoach, Kindercoach of Wandelcoach.

Onze opleidingen volg je als thuisstudie, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Dat betekent dat je kunt studeren aan de keukentafel of lekker op de bank. Jij bepaalt je eigen studietempo. Ideaal, want zo kun je jouw studie makkelijk combineren met de afspraken met je cliënten, een gezinsleven en andere bezigheden.

 

Flexibel studeren met begeleiding

Bij NHA sta je er nooit alleen voor. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een ervaren vakdocent. Deze docent kijkt je huiswerk na en beantwoordt al jouw vragen. Ook kun je bij de meeste coachingsopleidingen gebruik maken van onze gratis ondernemerscoach. Heb je vragen over ondernemen, dan helpt een van onze ervaren coaches jou graag!

Ook kun je via onze digitale leeromgeving in contact komen met medecursisten van jouw opleiding. Zo kunnen jullie ervaringen uitwisselen, overleggen over de lesstof en elkaar helpen.

  
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

Vraag een gratis proefles aan!

Heb jij interesse in een van onze coachingsopleidingen? Vraag dan nu je gratis proefles aan. Zo ervaar je zelf of de inhoud van de opleiding bij je past. Nog niet zeker? Onze opleidingen krijg je 15 dagen gratis op proef. Past de opleiding toch niet helemaal bij je? Dan kun je hem binnen 15 dagen gewoon retourneren.
 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag nu je gratis proefles aan!
 


  

DÁÁROM KIEZEN COACHES

VOOR EEN OPLEIDING VAN NHA
 

   Studeer in je eigen tempo
   Met persoonlijke begeleiding
   85 jaar ervaring 
   15 dagen gratis op proef

    Met gratis ondernemerscoach

 

Beste thuisstudie opleider van Nederland

In 2022 is NHA door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect beoordeeld als beste thuisstudie opleider van Nederland.

In het onderzoek werd er gekeken naar de kwaliteit van thuisstudies en hierbij hebben meer dan 1.000 respondenten hun thuisstudie-opleider beoordeeld. NHA kwam daarbij als beste opleider uit de bus. Je bent bij ons dus verzekerd van een goede opleiding! 

 

 

Wil jij doorgroeien als coach om jouw coaching cliënten de beste ervaring te kunnen bieden? Met een opleiding van NHA breid je je kennis uit, werk je aan je coachingsvaardigheden en blijf je up-to-date. Vraag nu je gratis proefles aan. Stop met dromen, start met doen! 

 

Bekijk alle coachopleidingen »

 Vraag nu je gratis proefles aan!

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!