Gratis studiegids

Taalcursussen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga een nieuwe taal leren! Met een taalcursus vergroot je niet alleen je kennis maar ook je wereld. Spreek je al een vreemde taal maar wil jij je kennis even opfrissen? Of heb je al eerder gekozen voor een beginners cursus? Bij NHA ben jij aan het juiste adres.

Bij NHA vind je namelijk taalcursussen voor beginners én gevorderden. Deze zijn apart te bestellen, maar kun je ook combineren. Welke reden heb jij om een nieuwe taal te leren? Voor je vakantie, je werk, of gewoon als leuk tijdverdrijf. Bij NHA heb je keuze uit meer dan 60 taalcursussen. Welke taal ga jij leren?

         Bekijk alle taalcursussen Nederland »                  Bekijk alle taalcursussen België »

 

NHA is thuis in taalcursussen

Of je nu je zakelijke communicatieve vaardigheden wilt verbeteren, of je verstaanbaar wilt maken op vakantie. Bij NHA vind je een cursus die bij jou past. Van Arabisch tot Chinees en van Spaans tot Koreaans. We hebben zelfs zogenaamde “dode talen” in ons aanbod. Ga jij de klassieke Latijnse taal leren?

 

Voordelen van NHA

Met NHA leer jij extra snel en eenvoudig een nieuwe taal. Je leert flexibel en op je eigen tempo. Studeren doe je waar en wanneer je dat zelf wilt. Die cursus is dus prima te combineren met een baan, hobby, of andere opleiding. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een docent zodat jij zeker weet dat je alles goed begrijpt. En je kunt bij NHA direct starten! Probeer een gratis proefles of schrijf je in en ga 15 dagen gratis op proef.

 

Easy-Learning-System

Met een taalcursus van NHA leer je op een praktische en actieve manier. Aan de hand van het unieke Easy-Learning-System leer jij stap voor stap de taal zoals een kind zijn moedertaal leert. Grammatica behandelen we alleen als het nodig is. Zo merk je nog sneller resultaat.

 

Taal app         

Bij jouw uitgebreide NHA taalcursus ontvang je ook nog eens toegang tot de gratis mobiele Taal-app. Naast het leren van de taal in de taalcursus kun je met de Taal-app extra oefenen op het gebied van luisteren, spreken en lezen.

De toegang tot de app eindigt niet wanneer jij je cursus hebt afgerond. Je houdt maar liefst 5 jaar toegang tot deze 50 uur aan extra oefenmateriaal. Hierdoor leer je de taal nog sneller en nog beter. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken dat je tijd te kort komt om die nieuwe taal te leren.

Ook wanneer jij het weer een beetje verleerd bent kun je de mobiele Taal-app gebruiken om je kennis op te frissen. Doordat je de Taal-app kunt installeren op je telefoon, tablet, laptop en desktop kun jij altijd en overal studeren. Niets staat die (nieuwe)taal leren nog in de weg.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!