Gratis studiegids

Hobbycursussen

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Of wil je gewoon je vrije tijd optimaal besteden? Combineer dan je baan, studie of hobby met een hobbycursus. Bij NHA vind je altijd een hobbycursus die bij jou past. Je kunt direct aan de slag met iets wat jij écht leuk vindt of beter in wilt worden.

Van psychologie tot creatieve cursussen, en van persoonlijke ontwikkeling tot techniek. Tussen ons gevarieerde aanbod zit een cursus voor iedereen. Wil jij iets nuttigs doen met je tijd en graag iets nieuws leren? Ontwikkel je vaardigheden met een van onze hobbycursussen!

 

         Bekijk alle hobbycursussen Nederland »               Bekijk alle hobbycursussen België »

 

Voordelen van een hobbycursus

Misschien volg je al een cursus maar wil je jezelf nog verder ontwikkelen. Heb je te veel vrije tijd om handen? Of heb je je cursus afgerond en ben je op zoek naar ander leuk en nuttig tijdverdrijf? Dan is een hobbycursus een goed idee. Want met een hobbycursus haal jij het meeste uit je tijd en je hobby.

Bij NHA leer je op een gestructureerde en leuke wijze, helemaal op jouw manier. Met praktijkgericht lesmateriaal krijg je stap voor stap krijg je de vaardigheden onder de knie. Je bepaalt zelf het lestempo. Ook krijg je bij verschillende cursussen een materialenpakket meegestuurd. Je kunt dus direct starten!

En het mooie, onze hobbycursussen zijn geschikt voor iedereen. Je hebt dus helemaal geen voorkennis nodig. Heb je toch nog vragen? Dan stel je die eenvoudig aan jouw persoonlijke docent.

 

Meer dan een hobby

Wil je van je hobby je beroep maken? Ook dat kan! Volg na je hobbycursus een beroepsopleiding en laat je droom uitkomen. Vraag een gratis proefles aan of start je cursus en ga 15 dagen op proef. Enthousiast?

Zit jouw ideale cursus er niet bij? Houdt dan het aanbod in de gaten, want het assortiment hobbycursussen breidt zich constant uit!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!