Gratis studiegids

Eigen bedrijf opleidingen

Laat jij jouw droom uitkomen? Maak jij van je hobby je beroep? Of zet je die extra stap in je carrière? Volg dan een opleiding bij NHA en start je eigen bedrijf. Met een opleiding van NHA vergroot je niet alleen jouw vakkennis maar verreik je ook je kennis op het gebied van ondernemen.

Wil jij graag voor jezelf beginnen? Begin je een eigen winkel of een coachingspraktijk? Met een eigen bedrijf opleiding ligt dit binnen handbereik. Van coaching tot fotografie en van management tot jouw eigen restaurant. In elke branche liggen mogelijkheden. Bij NHA leer je die mogelijkheden niet alleen vinden maar ook optimaal te benutten. Ben jij klaar om jouw droom te realiseren en van je passie je beroep te maken?

 

         Bekijk alle eigen bedrijf opleidingen Nederland »                Bekijk alle eigen zaak opleidingen België »          

 

Eigen zaak starten

Dit is jouw tijd. Met NHA maak je een goede start om jouw droom te realiseren. Ben jij klaar met werken voor een baas? Of sla je een compleet nieuwe richting in en wil je vanuit jouw hobby of liefhebberij je eigen bedrijf starten? Met een eigen bedrijf opleiding van NHA doe je dat volledig in je eigen tempo. Jij studeert waar je wilt en wanneer je wilt. En het fijne is, je kunt direct beginnen!

Met persoonlijke begeleiding totdat je geslaagd bent, ben jij verzekerd van een officieel diploma. En met slechts enkele studie uren per week is jouw opleiding prima te combineren met een baan, hobby of gezin. Zo leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Bij veel cursussen word je zelfs ook nog na de cursus professioneel ondersteund door onze ondernemerscoach. Dus probeer de gratis proefles of schrijf je in en ga 15 dagen op proef!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!