Gratis studiegids

Beroepsopleidingen

Neem je toekomst in eigen hand met een beroepsopleiding van NHA. Ben jij kaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil jij je verder verdiepen in je werk, of maak je een carrièreswitch? Bij NHA kun je terecht voor tal van opleidingen in diverse branches en word je opgeleid in het werkveld naar jouw keuze.

Volg je een beroepsopleiding, dan vergroot je jouw toekomstmogelijkheden. Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in management of psychologie? In elke branche liggen mogelijkheden. Met een opleiding van NHA maak je jouw droom werkelijkheid.

 

       Bekijk alle beroepsopleidingen Nederland »               Bekijk alle beroepsopleidingen België »           

 

Een carrière binnen handbereik

Bij NHA studeer je flexibel en volg je de opleiding in je eigen tempo. Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt. Die opleiding is dus prima te combineren met een baan, hobby, of andere cursus. En je kunt bij NHA direct starten!

Je slaat eenvoudig een compleet nieuwe richting in. Ook als jij nog geen voorkennis hebt van dit vakgebied. Onze cursussen beginnen bij de basis, zodat jij stap voor stap alle vaardigheden onder de knie krijgt. Met persoonlijke begeleiding totdat je geslaagd bent werk jij met slechts enkele studie uren per week naar een officieel diploma.

Voor sommige beroepen heb je meer nodig dan kennis van de theorie. Om ook je praktische vaardigheden optimaal te ontwikkelen, worden voor sommige opleidingen praktijkdagen georganiseerd.

 

Meer dan beroepsopleidingen

Ook als je niet opzoek bent naar een beroep gerelateerde opleiding. Enkele beroepsopleidingen kunnen je namelijk ook hobbymatig volgen. Of je kiest gewoon voor een van de hobbycursussen.

Wil je eerst zeker weten of de opleiding bij jou past? Kies dan voor een gratis proefles en krijg een eerste indruk van de inhoud van de opleiding. Heb je je ingeschreven en bevalt de cursus toch niet? Geen probleem. Dan kun je het complete pakket binnen 15 dagen kosteloos terugsturen.

Ons assortiment thuisstudie breidt zich constant uit, dus hou het aanbod in de gaten!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!