Gratis studiegids

1 april! Ben jij er ook ingetrapt? 

Had jij interesse in onze nieuwe cursus Bankzaken Doen? Dan hebben we je helaas in de maling genomen, want deze nieuwe cursus was natuurlijk een 1 aprilgrap. 🐸

Toch is ontspannen en tijd voor jezelf nemen niet onbelangrijk. Heb jij behoefte aan wat meer ontspanning? Bekijk dan eens onze cursus Mindfulness of vind een leuke hobbycursus die bij je past. Dit is jouw tijd! 

 

Binnenkort bij NHA: nieuwe cursus Bankzaken Doen

Ben jij soms ook even helemaal klaar met al die verplichtingen? Kijk je ernaar uit om heerlijk op de bank te ploffen en hersenloos een serie te bingewatchen, maar ben je het ontspannen een beetje verleerd? Geen probleem! Binnenkort kun je je namelijk inschrijven voor onze nieuwe cursus Bankzaken Doen (en nee, die heeft niks met je financiën te maken). Doe even lekker helemaal niks, want dit is jouw tijd!

 

       Inclusief gratis Middagdutjes Masterclass
       Studeer in je eigen tempo
       15 dagen gratis op proef

 

Leer de kunst van het zitten

In deze cursus Bankzaken Doen leren we je alles over de kunst van het zitten. Welke kussens bieden de beste ondersteuning voor marathon-luie sessies? Hoe positioneer je jezelf voor de optimale balans tussen comfort en het binnen handbereik hebben van snacks? Ontdek het in deze praktische cursus. Na afloop van de cursus ben jij in staat om de optimale positie op de bank te vinden!

 

Verdiep je in snackmanagement

Als je eindelijk de juiste positie op de bank hebt gevonden, wil je natuurlijk niet direct weer op hoeven te staan om je snackvoorraad aan te vullen. Een essentieel onderdeel van nietsdoen is namelijk het beheren van je snacks zonder je plek op de bank te hoeven verlaten.

In deze cursus leer je alles over perfect snackmanagement: van het op orde houden van je snackvoorraad tot het strategisch plaatsen van de lekkernijen binnen handbereik. Ook leer je welke snacks het beste passen bij welke momenten.

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over deze cursus.
Mis het niet en meld je snel aan!

 

Succesvol aangemeld!

 

Cursus bankhangen voor beginners én gevorderden!

Ben jij nog niet zo ervaren met heerlijk lanterfanten? Geen probleem! Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je hebt dus geen voorkennis nodig om met deze cursus te starten.

Ook als je jouw bankhangkennis wil opfrissen is deze cursus perfect voor jou! En nog een voordeel: je mag zo snel (of langzaam) over de cursus doen als je zelf wilt. Je studeert namelijk in je eigen tempo!
 

Speel alle streamingdiensten uit

Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max: tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer als het op streamingdiensten aankomt. In de cursus Bankzaken Doen leer je hoe je optimaal gebruik maakt van het brede aanbod aan streamingdiensten.

Ook leer je hoe je besluiteloosheid bij het kiezen van een serie of film tegengaat. Na afloop van deze cursus ben jij in staat om de perfecte streaming-queue samen te stellen voor urenlang entertainment!

 
 
 

Doe even helemaal niets, want dit is jouw tijd!

 

Kies de ultieme comfort outfits

Wat is heerlijk nietsdoen zonder de perfecte comfortabele outfit? In deze cursus duiken we daarom diep in de wetenschap achter de ultieme comfort-outfit. Want wat maakt een outfit nou echt chillwaardig? Is het de zachtheid van de stoffen, de heerlijke ruime pasvorm of de manier waarop het lijkt te fluisteren "vandaag is alles optioneel"? Jij leert hoe je de perfecte chill outfit samenstelt die niet alleen comfort schreeuwt, maar ook nog eens stijlvol is.

In de cursus komen comfortabele kledingstukken zoals pyjama’s, sweatpants, hoodies, onesies, snuggies en dikke warme sokken uitgebreid aan bod. Bereid je voor op een leven waarin elke dag voelt als zondagochtend, zonder enige verplichting om die comfortabele outfit te verruilen voor een iets te strakke spijkerbroek.

 

Nu met gratis Middagdutjes Masterclass!

Natuurlijk mag het onderwerp middagdutjes niet ontbreken in deze cursus Bankzaken doen. Daarom ontvang je bij deze cursus een gratis Middagdutjes Masterclass! In deze exclusieve masterclass leer je de fijne kneepjes van het perfecte middagdutje.

Hoelang duurt zo’n dutje? En hoe diep slaap je? Maar vooral: hoe zorg je dat je fris en uitgerust weer wakker wordt? In deze masterclass leer je de belangrijkste theorieën over het doen van de beste dutjes. 

 

 

Als eerste op de hoogte?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van deze nieuwe cursus? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Wij informeren je dan direct wanneer deze cursus beschikbaar is. Mis nooit meer het belangrijkste nieuws bij NHA! 

 

Succesvol aangemeld!
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!