Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
319,00
of 
15 x €23,50
4.5/5

Beoordeeld door 69 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Engels docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: University of Cambridge diploma
 • Studieduur: 15 maanden
ALGEMEEN

Volg de cursus Engels en leer eenvoudig de belangrijkste wereldtaal spreken!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil jij een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten tijdens een vakantie naar een verre bestemming? Engels leren komt dan goed van pas. Met de cursus Engels van NHA krijg jij deze wereldtaal vlug onder de knie. Schrijf je snel in en ga vandaag nog aan de slag! 

   Behaal een erkend Cambridge diploma
   Leer Engels op ERK-niveau B1
 
 Inclusief interactieve woordentrainingen, video’s en geluidsfragmenten!
 
Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Het wordt dan ook vaak als voertaal gebruikt.

Ook al is Spaans tegenwoordig ook een zeer invloedrijke wereldtaal, Engels is nog altijd met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld. Ga jij ook Engels leren? Start dan vandaag nog met de cursus Engels voor beginners én gevorderden!

Engels leren is makkelijker dan je denkt!

Wil jij Engels leren spreken? Met de cursus Engels pak je de taal snel op. Engels leren is namelijk makkelijker dan je denkt.

De Nederlandse taal zit bijvoorbeeld al vol Engelse leenwoorden. Ook dankzij de vele Engelstalige programma’s op televisie bouw je onbewust al een aardige woordenschat op. Engels leren is dus voor iedereen haalbaar. 

Benieuwd of deze cursus Engels iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
De eerste stap naar Engels leren heb jij al gezet!

 

Met de cursus Engels aan je CV werken

Heb jij kennis van de Engelse taal nodig voor je werk? Dan is deze cursus Engels ook erg geschikt om te volgen. Engels is een wereldtaal, en Engels leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.

Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Door deze cursus Engels te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.

 

Cursus Engels: leer spreken en luisteren

Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM van NHA ga je met grote sprongen vooruit. De focus ligt niet op de grammatica, maar vooral op Engels leren spreken en verstaan.

Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je makkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.

Al na een paar lessen uit deze Engels cursus voer jij een eenvoudig gesprekje. Praten over het weer bijvoorbeeld, dat is voor veel Engelsen het favoriete gespreksonderwerp.

Behaal een internationaal erkend Cambridge diploma

De cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1.

Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

 

Fris je kennis op met een Engels cursus

Wil jij Engels leren om zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek te voeren in deze taal? Of spreek je de taal wel, maar wil je jouw kennis opfrissen? Dit doe je eenvoudig thuis met een Engels cursus van NHA. Na deze cursus Engels volg jij moeiteloos de programma's van de BBC! 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Engels

Cursus Engels: start bij de basis

De cursus Engels van NHA is voor beginners én gevorderden. Je start met de cursus Engels voor Beginners waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Engels voor Gevorderden

Nadat je alle beginnerslessen afgerond hebt, ga je direct verder met de lessen uit de cursus Engels voor Gevorderden. Hierin leer je jouw taalgebruik te perfectioneren.

Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is. Tijdens de lessen voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer;

Engels cursus voor Beginners + Gevorderden: extra voordelig!

Met deze combinatiecursus volg je de beginners en gevorderden cursus in één. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben, bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus.

Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

 

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

DIPLOMA

Diploma Engels 

Bij NHA rond jij je  Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.


Examen 
voor wereldwijd erkend diploma Cambridge English

De cursus Engels voor Beginners kun je afsluiten met het Cambridge Examen A2 Key. Na de cursus Engels voor Gevorderden kun je deelnemen aan het Cambridge Examen B1 Preliminary. Cambridge English examens worden doorlopend in heel Nederland afgenomen.

De diploma’s worden internationaal erkend als bewijs van het niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Het examen effent de weg naar het hoger onderwijs en verbetert jouw kansen op een baan. Vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English. 

NHA-examen

Deze taalcursus kun je ook afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.
Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.

Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

NHA-getuigschrift

Na afloop van de Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden kun je een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

 

Vooropleiding

Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Engels voor Beginners en Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 077-30 67 000. We helpen je graag!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het interactieve gedeelte leuk, dat je je uitspraak kan oefenen. En zo woorden en zinnen kan leren, elke les wat grammatica is ook goed te doen. Het is een duidelijke opzet! Ik doe het met plezier

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

De opleiding die ik volg is heel toegankelijk , duidelijk en prettig om te leren. De feedback en correcties van mijn docent vind ik waardevol en kijk er telkens naar uit.

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

de cursus is heel duidelijk aangegeven en goed opgebouwd voor wat betreft het cursus materiaal. is makkelijk te volgen en ook de feedback van de docent is heel sterk. dan weet je waar je zwake kanten zijn zodat je daar meer aandacht aan moet besteden.

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Een prettige overzichtelijke cursus , met keurig lesmateriaal thuisgestuurd en ook op via de computer . huiswerk wordt snel na gekeken! 👍

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Engels voor Beginners + Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€369,00
of  15x 27,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€319,00
of  15x 23,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

de cursus is heel duidelijk aangegeven en goed opgebouwd voor wat betreft het cursus materiaal. is makkelijk te volgen en ook de feedback van de docent is heel sterk. dan weet je waar je zwake kanten zijn zodat je daar meer aandacht aan moet besteden.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!