Gratis studiegids
 

Je kunt momenteel geen cursus volgen met het STAP-budget


Vanwege aangepaste regels is het vanaf nu niet meer mogelijk om STAP-budget in te zetten voor een cursus of opleiding bij NHA. De overheid heeft besloten om na de STAP-ronde van 3 juli alleen nog OCW-erkend onderwijs, dat wil zeggen MBO- en HBO-opleidingen, toe te staan. Dit betekent dat ongeveer 95% van de opleidingen/opleiders niet meer binnen STAP valt, waaronder alle (branche-erkende) opleidingen van NHA.

Wil je je toch graag verder ontwikkelen? Geen zorgen, je kunt wel nog gewoon starten met een NHA-cursus of -opleiding. Tijdelijk ontvang je hierbij een gratis welkomstcadeau. Klik hier om het volledige aanbod van NHA te bekijken.

Wist je trouwens dat veel werkgevers een speciaal opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar stellen? Vraag bij jouw leidinggevende of HR-specialist na wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

 
Wanneer STAP-budget aanvragen?

Het is momenteel niet mogelijk om STAP-budget aan te vragen bij NHA.

Zorg ervoor dat je jouw aanvraag direct om 10:00 uur indient. Het budget is namelijk beperkt. Hiervoor geldt, op is op! Per kalenderjaar kun je 1 keer STAP-budget aanvragen. Om de 2 maanden start er een nieuwe aanmeldronde.

Wil jij jouw STAP-budget aanvragen? Zorg er dan voor dat je jouw STAP-aanmeldbewijs nu alvast aanvraagt bij NHA. Dit kan eenvoudig via de 'STAP-aanmeldbewijs' button op de pagina van jouw opleiding. Je ontvangt je aanmeldbewijs dan in je mailbox.

 

Bekijk alle STAP-opleidingen! »

 

Bekijk hieronder ook de data voor de volgende STAP-aanmeldrondes: 
 
 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

 

Wanneer start de STAP-aanmeldronde?

 2 januari 2023 t/m 27 februari 2023   (deze ronde wordt overgeslagen)
 17 maart 2023 t/m 30 april 2023  (het budget voor deze ronde is op)
 1 mei 2023 t/m 2 juli 2023  (het budget voor deze ronde is op)

 3 juli 2023 t/m 3 september 2023  (het budget voor deze ronde is op)

 4 september 2023 t/m 31 oktober 2023

 1 november 2023 t/m 31 december 2023

 

Het STAP-budget gaat vanaf 2024 verdwijnen. Helaas is het nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de overige geplande aanmeldrondes van 2023. Zodra hierover meer informatie bekend is, zullen we dit hier vermelden.
 

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!