Gratis studiegids
 

Je kunt momenteel geen cursus volgen met het STAP-budget


Vanwege aangepaste regels is het niet meer mogelijk om STAP-budget in te zetten voor een cursus of opleiding bij NHA. De laatste STAP-ronde heeft plaatsgevonden op 15 november en vanaf 2024 wordt de STAP-subsidie helemaal afgeschaft.

Wil je je toch verder ontwikkelen?

Geen zorgen, je kunt nog gewoon starten met een NHA-cursus of -opleiding. Tijdelijk ontvang je hierbij een gratis welkomstcadeau. Bekijk snel het volledige aanbod van NHA.

Wil je extra voordelig studeren? Dan heb je een aantal opties:

- veel werkgevers stellen een speciaal opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar. Vraag bij jouw leidinggevende of HR-specialist na wat de mogelijkheden voor jou zijn.
- mogelijk kom je in aanmerking voor een andere subsidie. Bekijk ons overzicht van alle subsidies.

 
Let op! Onderstaande informatie is niet meer accuraat. 
 

Zet jouw STAP-budget in en verbeter je taalvaardigheid

Wil jij gebruik maken van het STAP-budget om te werken aan je taalvaardigheid? Dit is in sommige gevallen mogelijk! Het STAP-budget is namelijk in het leven geroepen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Bij NHA volg je daardoor bijvoorbeeld een opleiding zakelijke correspondentie in verschillende talen met € 1.000,- gratis STAP-subsidie. Wil jij een andere taal leren? Ook dat is mogelijk met een voordelige taalcursus van NHA!

Bekijk direct onze STAP-taalopleidingen »
 

Leer voordelig een taal bij NHA!

Wil jij een nieuwe taal leren? Wij helpen je daarbij! Helaas heeft de overheid besloten dat niet alle taalopleidingen in aanmerking komen voor de STAP-subsidie. Alleen opleidingen met een zakelijk karakter kun je dus met het STAP-budget volgen. 

Toch kan een taal leren erg waardevol zijn! Of je deze nu leert voor je werk, voor je vakantie of gewoon omdat het je interesseert. Ook zonder het STAP-budget kun je bij NHA snel en voordelig een andere taal leren.

   Lees ook: 5 redenen waarom jij een taal zou moeten leren

Voor welke taal kies jij?

 

 
 

Volg een taalcursus met STAP-budget

Wil je jouw STAP-budget gebruiken om een taalcursus te volgen waarmee je jouw zakelijke communicatie verbetert? Ook dan ben je bij NHA aan het juiste adres! NHA biedt verschillende praktische cursussen Zakelijke Correspondentie aan. 

In deze cursussen is er specifiek aandacht voor werkgerelateerde zaken. Je leert bijvoorbeeld zakelijke brieven te schrijven, telefoongesprekken te voeren en afspraken te maken. Maar ook small talk komt aan bod. Zo voorkom jij misverstanden en zorg je ervoor dat de communicatie met internationale klanten of collega's soepel verloopt. 


Naast onze cursussen Zakelijke Correspondentie zijn ook de opleidingen Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken en Nederlandse Gebarentaal goedgekeurd voor STAP-subsidie. 

 
 
Vraag nu jouw STAP-aanmeldbewijs aan

Wil jij een van deze taalcursussen volgen met het STAP-budget? Vraag dan direct jouw STAP-aanmeldbewijs aan en loop deze kans niet mis! Het aanmeldbewijs heb je nodig om jouw STAP aanvraag in te dienen bij het UWV.

Je aanmeldbewijs vraag je eenvoudig aan door naar de opleidingspagina van jouw keuze te gaan en op de button 'STAP-aanmeldbewijs' te klikken. Vul je gegevens in en je ontvangt je aanmeldbewijs binnen enkele minuten in je mailbox. 

Toch liever een andere opleiding volgen met € 1.000,- STAP-budget? Ook dat is mogelijk! Je kunt bijvoorbeeld ook verschillende communicatie opleidingen volgen zoals de opleiding Copywriter, Journalistiek of NLP.

 

Bekijk alle STAP-opleidingen »

Of lees meer over het STAP-budget

  

Laat je inspireren!

Heb jij nog wat inspiratie nodig om aan de slag te gaan met het leren van een taal? Bekijk dan de video van Lynn. Zij leerde Frans voor haar internationale volleybal carrière.

Maak net als Lynn werk van jouw dromen. Dit is jouw tijd! 

 

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!