Gratis studiegids

 

STAP-opleidingen: ruim 400 opleidingen met € 1.000,- subsidie

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorgroeien in je huidige baan? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Dan kun jij tot €1.000,- subsidie aanvragen voor een cursus of opleiding. Dat betekent dat je bij NHA in de meeste gevallen kosteloos kunt studeren mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg.

 Let op! Dit is het laatste jaar dat je nog gebruik kunt maken van het STAP-budget. De subsidieregeling gaat namelijk stoppen. Ook is het aantal beschikbare budgetten beperkt. Wees er dus op tijd bij, want op=op!

Kies de cursus of opleiding die bij jou past en vraag je STAP-aanmeldbewijs aan. Met dit aanmeldbewijs kun je vervolgens STAP-budget aanvragen. Lees meer over hoe dit werkt »

Handig om te weten: je zit nergens aan vast! Je aanmeldbewijs wordt pas omgezet naar een inschrijving zodra je STAP-budgetaanvraag wordt goedgekeurd. 

Bouw & Techniek

 

Toerisme

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!