Gratis studiegids
 

Je kunt momenteel geen cursus volgen met het STAP-budget


Vanwege aangepaste regels is het niet meer mogelijk om STAP-budget in te zetten voor een cursus of opleiding bij NHA. De laatste STAP-ronde heeft plaatsgevonden op 15 november en vanaf 2024 wordt de STAP-subsidie helemaal afgeschaft.

Wil je je toch verder ontwikkelen?

Geen zorgen, je kunt nog gewoon starten met een NHA-cursus of -opleiding. Tijdelijk ontvang je hierbij een gratis welkomstcadeau. Bekijk snel het volledige aanbod van NHA.

Wil je extra voordelig studeren? Dan heb je een aantal opties:

- veel werkgevers stellen een speciaal opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar. Vraag bij jouw leidinggevende of HR-specialist na wat de mogelijkheden voor jou zijn.
- mogelijk kom je in aanmerking voor een andere subsidie. Bekijk ons overzicht van alle subsidies.

 
Let op! Onderstaande informatie is niet meer accuraat.

 

STAP-opleidingen: ruim 400 opleidingen met € 1.000,- subsidie

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorgroeien in je huidige baan? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Dan kun jij tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor een cursus of opleiding. Dat betekent dat je bij NHA in de meeste gevallen kosteloos kunt studeren mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg.

Kies hieronder de cursus of opleiding die bij jou past en vraag je STAP-aanmeldbewijs aan. Met dit aanmeldbewijs kun je vervolgens STAP-budget aanvragen.

Lees meer over hoe dit werkt »

Handig om te weten: je zit nergens aan vast! Je aanmeldbewijs wordt
pas omgezet naar een inschrijving zodra je STAP-budgetaanvraag wordt goedgekeurd. 

Bouw & Techniek

 

Toerisme

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!