Gratis studiegids
 

Je kunt momenteel geen cursus volgen met het STAP-budget


Vanwege aangepaste regels is het niet meer mogelijk om STAP-budget in te zetten voor een cursus of opleiding bij NHA. De laatste STAP-ronde heeft plaatsgevonden op 15 november en vanaf 2024 wordt de STAP-subsidie helemaal afgeschaft.

Wil je je toch verder ontwikkelen?

Geen zorgen, je kunt nog gewoon starten met een NHA-cursus of -opleiding. Tijdelijk ontvang je hierbij een gratis welkomstcadeau. Bekijk snel het volledige aanbod van NHA.

Wil je extra voordelig studeren? Dan heb je een aantal opties:

- veel werkgevers stellen een speciaal opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar. Vraag bij jouw leidinggevende of HR-specialist na wat de mogelijkheden voor jou zijn.
- mogelijk kom je in aanmerking voor een andere subsidie. Bekijk ons overzicht van alle subsidies.

 
Let op! Onderstaande informatie is niet meer accuraat. 

 


STAP-opleidingen: 400+ opleidingen te volgen met jouw STAP-budget

Wil jij je verder ontwikkelen? Dan kun jij het STAP-budget van maximaal € 1.000,- aanvragen voor een cursus of opleiding. Dat betekent dat jij bij NHA in de meeste gevallen kosteloos kunt studeren mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg.

De overheid biedt met deze subsidie iedereen een kans om een volgende stap te zetten in hun carrière. Ook jij kunt het STAP-budget gebruiken om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Op deze pagina vind jij ruim 400 opleidingen van NHA die te volgen zijn met jouw STAP-budget. Wil je meer weten over wat het STAP-budget inhoudt? Wij helpen je verder!
 

Vertel mij meer over STAP >> »

 
Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorgroeien in je huidige baan? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Kies de cursus of opleiding die bij jou past en vraag je STAP-budget aan!

Let op! Het aantal beschikbare budgetten is beperkt. Wees er dus op tijd bij, want op=op!
 

Welke opleiding kies jij? Dit is jouw tijd!
 

U

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!