Gratis studiegids


STAP-opleidingen: 400+ opleidingen te volgen met jouw STAP-budget

Wil jij je verder ontwikkelen? Dan kun jij het STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen voor een cursus of opleiding. Dat betekent dat jij bij NHA in de meeste gevallen kosteloos kunt studeren mét deskundige begeleiding! Zo staat niets jouw ontwikkeling in de weg.

De overheid biedt met deze subsidie iedereen een kans om een volgende stap te zetten in hun carrière. Ook jij kunt het STAP-budget gebruiken om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken.


Laatste kans: vraag nu je STAP-budget aan

Maar wees er snel bij, want dit is het laatste jaar dat je STAP-budget kunt aanvragen. Volgend jaar komt de regeling namelijk te vervallen. Vraag dus nu je STAP-aanmeldbewijs aan! 

Op deze pagina vind jij ruim 400 opleidingen van NHA die te volgen zijn met jouw STAP-budget. Wil je meer weten over wat het STAP-budget inhoudt? Wij helpen je verder!

Vertel mij meer over STAP >>


Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren en doorgroeien in je huidige baan? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Kies de cursus of opleiding die bij jou past en vraag je STAP-budget aan!

Let op! Het aantal beschikbare budgetten is beperkt. Wees er dus op tijd bij, want op=op!
 

Welke opleiding kies jij? Dit is jouw tijd!
 
 

U

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!