Gratis studiegids

Is jouw STAP-aanvraag goedgekeurd?

Heb jij al bericht ontvangen van het UWV dat jouw STAP-aanvraag is goedgekeurd? Gefeliciteerd! Dat betekent dat je binnenkort kunt starten met jouw opleiding bij NHA. Hieronder lees je de belangrijkste informatie over jouw goedkeuring.

 
 

Het UWV beoordeelt alle STAP-aanvragen. Dit kan 4 weken duren, maar meestal ontvang je eerder bericht over jouw aanvraag. 

 

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Je hoeft nu zelf even niks te doen. NHA ontvangt ook bericht van het UWV over jouw goedgekeurde aanvraag, alleen komt dat bericht bij ons wat later binnen dan bij jou. Je hoeft dus geen contact met ons op te nemen. Wij informeren jou vanzelf over jouw STAP-opleiding. 


Je ontvangt jouw lesmateriaal zo snel mogelijk nadat we jouw goedgekeurde aanvraag vanuit UWV hebben ontvangen. Het lesmateriaal wordt uiterlijk enkele werkdagen voor jouw startdatum verzonden. Het is helaas niet mogelijk om jouw startdatum te wijzigen of het lesmateriaal eerder te versturen. We wensen je alvast veel succes met jouw STAP-opleiding!


 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!