Gratis studiegids

Exameninformatie STAP / UWV

Onderstaande informatie is voor jou van toepassing als je bent ingeschreven voor een opleiding die betaald wordt door het UWV of uit het STAP-budget én het examengeld ook uit het STAP-budget wordt betaald. Of het examengeld uit je STAP-budget wordt betaald kun je zien in de e-mail met als onderwerp ‘Goedkeuring STAP’.

 

Is het examengeld een bedrag van € 132,50?

Dan betreft het een intern NHA-examen.

Zodra NHA de betaling van het UWV heeft ontvangen, ontvang je van NHA een e-mail met vouchercode(s) voor het aanmelden van NHA-examen(s).

Je ontvangt de vouchercode uiterlijk 6 weken na de startdatum (vermeld op je STAP-aanmeldbewijs).

Wacht met het boeken van het examen totdat je per e-mail de vouchercode hebt ontvangen.

Kies, zodra je de vouchercode hebt ontvangen, bij het boeken van het examen op jouw Plaza voor de button ‘Aanmelden examen met vouchercode’.

Is het examengeld een bedrag anders dan € 132,50?

Dan betreft het een extern examen, afgenomen door een externe, landelijk exameninstantie. Er gelden per exameninstantie andere aanmeldprocedures.

Zodra NHA het examengeld heeft ontvangen van het UWV, ontvang je een e-mail met als onderwerp ‘Informatie examens’. Je ontvangt de e-mail uiterlijk 6 weken na de startdatum (vermeld op je STAP-aanmeldbewijs).

Onder het kopje 'Examens' op Plaza vind je de belangrijke exameninformatie. Lees deze goed door voordat je je gaat aanmelden voor een examen. 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!