Gratis studiegids

STAP-budget coaching - leer coachen bij NHA!

Wil jij je graag verder ontwikkelen in het vakgebied coaching? Gebruik dan jouw STAP-budget voor een coaching opleiding bij NHA! Je maakt dan namelijk jaarlijks kans op € 1.000,- gratis opleidingsbudget voor een cursus of opleiding. Studeer bijvoorbeeld voor Allround coach, of specialiseer je in een bepaalde richting binnen het vakgebied coaching.

Bekijk direct alle STAP-budget coaching opleidingen bij NHA »


 

STAP-budget: coaching opleiding met € 1.000,- subsidie

Coaching is de laatste jaren erg populair. Bij NHA vind je een breed aanbod aan coachingsopleidingen waarmee je je kunt ontwikkelen tot bijvoorbeeld Allround Coach, Leefstijlcoach of Wandelcoach. En met het STAP-budget studeer je nu extra voordelig.

Je maakt namelijk één keer per jaar kans op € 1.000,- gratis opleidingsbudget om een opleiding naar keuze te volgen. Met behulp van het STAP-budget zijn de meeste coach opleidingen van NHA kosteloos te volgen.

 
Hoe vraag ik mijn STAP-budget aan?

Wil jij gebruik maken van de STAP-subsidie? Dan heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig van de STAP-budget coaching opleiding die jij wilt gaan volgen. Loop deze subsidie niet mis en vraag daarom nu alvast jouw aanmeldbewijs aan bij NHA.

Dit kan eenvoudig door op de ‘STAP-aanmeldbewijs’ button op de studiepagina te klikken en jouw gegevens in te vullen. Je krijgt dan binnen enkele minuten een mail met jouw aanmeldbewijs.

De subsidieaanvraag verloopt via het UWV. Om je aanvraag in te dienen heb je jouw unieke aanmeldbewijs nodig. Per kalenderjaar kun je één keer gebruikmaken van de STAP-subsidie. Ieder jaar zijn er meerdere aanmeldrondes. De eerstvolgende aanmeldronde begint op maandag 3 juli om 10:00 uur.

Bekijk alle aanmeldrondes en check wanneer je STAP-budget kunt aanvragen
  

 
 
Kan ik een STAP-budget coaching opleiding volgen?

Wil jij gebruik maken van de STAP-regeling? Controleer dan of je aan de voorwaarden voldoet om jouw STAP-budget coaching opleiding met het STAP-budget te kunnen volgen.
 
   Je bent tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd.
   Je ontvangt geen andere financiering op het gebied van onderwijs (zoals studiefinanciering, lerarenbeurs, etc.) op het moment van de aanvraag.
   Je start jouw opleiding of cursus direct na goedkeuring van je STAP-budget.
   Je hebt dit jaar nog niet eerder het STAP-budget ontvangen.
   Jouw gekozen opleiding is arbeidsmarkt-relevant.

 
Voldoe je aan de voorwaarden en wil je jouw coachingsvaardigheden verbeteren? Bekijk dan direct ons volledige aanbod met STAP-budget coaching opleidingen. 

 

Bekijk het STAP-budget Coaching aanbod»

Of lees hier meer over het STAP-budget » 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!