Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen mei

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Dagbestedingscoach

Werk jij graag met mensen en wil je graag positief bijdragen aan het leven van anderen? Een dagbestedingscoach helpt cliënten bij het vinden van een passende dagbesteding. De kwaliteit van het leven van de cliënt staat hierbij centraal. Je werkt als dagbestedingscoach met verschillende doelgroepen, denk bijvoorbeeld aan ouderen, mensen met een handicap, maar ook met jongeren.

Klinkt dit interessant? Dan is onze opleiding Dagbestedingscoach echt iets voor jou! Tijdens de opleiding ontwikkel je alle coachingsvaardigheden die je nodig hebt om cliënten te kunnen begeleiden bij het invullen van hun dagbesteding. Zet nu de eerste stap naar een carrière als dagbestedingscoach!

 

Bekijk de opleiding »

 

Geweldloze Communicatie

Wil jij leren hoe je op een positieve manier kunt communiceren met anderen? Wil je onnodige conflicten vermijden en misverstanden oplossen? Dit en meer leer je in onze nieuwe cursus Geweldloze Communicatie. In de cursus leer je bewust communiceren en ontdek je hoe je kunt reageren vanuit zelfkennis en empathie.

Geweldloos communiceren is een handige skill die je helpt om sterke (zakelijke) relaties op te bouwen én te onderhouden. In de cursus ga je aan de slag met praktische voorbeelden, oefeningen en herkenbare casussen uit de praktijk. Je leert kijken naar je eigen manier van communiceren, maar ook naar die van anderen. Deze cursus helpt jou om praktische vaardigheden te ontwikkelen die je overal kunt toepassen!

 

Bekijk de opleiding »

 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.

 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!