Gratis studiegids

Nieuw in ons aanbod: nieuwe opleidingen april

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jouw ambities zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zit NHA als opleider niet stil. Elke maand breiden we ons aanbod uit met nieuwe opleidingen die jou helpen groeien. Zo zorgen we ervoor dat jij die ene opleiding kunt volgen die je helpt om jouw doelen te bereiken. Vanaf vandaag vind je de volgende nieuwe opleidingen in ons aanbod. Bekijk dus snel welke opleiding bij jou past!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 

Omgevingswet voor de Vastgoeddeskundige

Ben jij werkzaam in de vastgoedwereld? Dan heb je vast al van de nieuwe omgevingswet gehoord. De komst van deze nieuwe Omgevingswet betekent namelijk een grote verandering voor de vastgoedwereld.

Ben jij nog niet helemaal op de hoogte van de veranderingen die deze nieuwe regelgeving met zich meebrengt? Dan biedt onze nieuwe cursus Omgevingswet voor de Vastgoeddeskundige uitkomst. In deze cursus krijg je een duidelijk overzicht van de doelen en regels van de Omgevingswet. Ook leer je begrijpen hoe de wet in de praktijk werkt.

Deze cursus is interessant voor iedereen met een beroep waarbij wet- en regelgeving met betrekking tot de omgeving van belang is. Denk bijvoorbeeld aan juristen en beleidsmedewerkers, maar ook aan architecten, projectontwikkelaars en makelaars. Na afloop van de cursus kun je examen afleggen om zo het erkende SVM NIVO-certificaat te behalen.
 

Bekijk de opleiding »

 

Moestuinieren

Lijkt het jou leuk om je eigen groenten en fruit te kweken in jouw eigen moestuin? Maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Geen probleem, onze nieuwe cursus Moestuinieren helpt je op weg! Of je nu gezegend bent met een grote tuin of slechts een klein balkon: in deze cursus leer je hoe je de ruimte die je hebt optimaal benut voor jouw eigen moestuin.

In de cursus leer je meer over verschillende gewassen, gezonde bodems en je ontdekt hoe je insecten, kruiden en bloemen inzet om een goede biodiversiteit te waarborgen. Ook zonder ervaring met tuinieren kun je deze cursus prima volgen!

De cursus is ideaal als je interesse hebt in duurzaam leven en je het belangrijk vindt om kwalitatief voedsel te eten. Bij groente en fruit dat je zelf verbouwd hebt weet je bijvoorbeeld zeker dat er geen pesticides gebruikt zijn. En natuurlijk smaakt zelf geteeld voedsel extra lekker!
 

Bekijk de opleiding »

 

Coach Foundation

Droom jij van een carrière als coach? In de opleiding Coach Foundation leer je de basisprincipes van het professioneel coachen kennen. Ideaal dus voor toekomstige coaches die een goede theoretische én praktische basis willen leggen als coach. Of je nu je eigen coachpraktijk wilt opstarten of in je huidige beroep mensen beter wilt leren begeleiden.

De opleiding is namelijk ook interessant voor andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld voor professionals die hun communicatie- en begeleidingsvaardigheden willen verbeteren. Je leert in de opleiding onder andere meer over motivatie en weerstand, cognitieve gedragstechnieken en over reflecteren. Ook bevat de opleiding een praktijkdag waarin je gesprekstechnieken gaat oefenen.

 

Bekijk de opleiding »

 

Iets voor jou?

Spreekt een van deze nieuwe opleidingen jou aan? Vraag dan je gratis proefles aan en ontdek of de opleiding bij je past! Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod en ontdek welke cursus bij jou past.
 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!