Gratis studiegids

NHA voor de derde keer op rij verkozen tot ‘Website van het Jaar’

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Voor de derde keer op rij en de vijfde keer in totaal viel NHA gisteren in de prijzen tijdens de uitreiking van de ‘Website van het Jaar’ awards. In de categorie Educatie & Opleiding wist het Limburgse familiebedrijf de titel in de wacht te slepen. De publieksprijs werd uitgereikt door presentator Humberto Tan tijdens een feestelijke award night in Amsterdam.

53352642443_cafc654042_c

 
Publieksprijs

Tijdens de Website van het Jaar verkiezing, gehouden door media platform Emerce, kan het publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in 38 verschillende categorieën. De verkiezing behoort tot de grootste publieksverkiezingen van ons land.

Het winnen van deze prijs houdt in dat de website het beste werd beoordeeld op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Tijdens de verkiezing zijn bijna een half miljoen stemmen uitgebracht. Het blijft voor opleider NHA speciaal om deze publieksprijs te mogen ontvangen.
 

Het is fantastisch om te zien dat onze cursisten, waar wij het hele jaar zo hard voor werken, onze inzet belonen door massaal op NHA te stemmen. En dat zelfs met zo'n hoge score dat dat we zijn uitgeroepen tot Beste Educatie en Opleiding Website van het Jaar.

Bart Frencken, commercieel manager
 

Vier keer eerder winnaar

Het winnen van deze prijs is voor NHA namelijk niet ongewoon. Ook in 2022, 2021, 2018 en 2011 mocht de opleider zich al Beste Website van het Jaar noemen binnen de categorie Educatie & Opleiding. In deze categorie versloeg NHA dit jaar grote namen als Wikipedia, Squla, Van Dale, Scribbr en Malmberg.

Ook mocht NHA dit jaar de derde prijs voor Populairste Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding in ontvangst nemen.
 

Dit is jouw tijd!

Ruim 85 jaar geleden begon NHA met een missie: onderwijs bereikbaar en betaalbaar maken voor iedereen. Ook nu is dit nog altijd onze missie. Cursisten hebben bij NHA de keuze uit meer dan 600 thuisstudies in allerlei vakgebieden.

Met de propositie ‘dit is jouw tijd’ willen we mensen wijzen op het belang van een zinvolle tijdsbesteding en wat het volgen van een studie je kan brengen. Laat geen kostbare tijd uit je vingers glippen, maar blijf jezelf ontwikkelen!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!