Gratis studiegids

Maak dit jaar nog gebruik van jouw opleidingsbudget!

Blog Leestijd: 2 Minuten

Heb jij dit jaar nog geen gebruik gemaakt van jouw persoonlijke opleidingsbudget? Zonde, want met jouw opleidingsbudget kun je jezelf op kosten van jouw werkgever verder ontwikkelen. Deze kans wil je dus niet missen! Zorg ervoor dat je jouw opleidingsbudget inzet voordat het voorloopt. Weet je niet zo goed wat je met je budget kunt doen? Lees dan snel verder voor meer inspiratie!

opleidingsbudget

 

Wat is een opleidingsbudget?

Een persoonlijk opleidingsbudget is een bedrag dat door veel werkgevers beschikbaar wordt gesteld aan hun medewerkers voor hun professionele ontwikkeling en educatie. Werknemers krijgen zo de kans om hun kennis en vaardigheden te vergroten en het bedrijf profiteert van opgeleid personeel met kennis van zaken. Een win-winsituatie dus!

Het opleidingsbudget kan gebruikt worden om een cursus, training of opleiding te volgen. Ook kan het soms worden ingezet om deel te nemen aan workshops of seminars.

Als werknemer kun je je opleidingsbudget gebruiken om specifieke vaardigheden te ontwikkelen of nieuwe kennis op te doen die relevant is voor je huidige of toekomstige functie. Dus wil je graag doorgroeien naar een hogere functie, dan is dit je kans om je verder te ontwikkelen en de carrièreladder te beklimmen!


 

Laat jouw opleidingsbudget niet liggen!

Heb jij recht op een opleidingsbudget bij jouw werkgever? Zorg dan dat je dit niet laat verlopen. Bij de meeste werkgevers is het opleidingsbudget namelijk maar tot het einde van het jaar geldig. Doe je er dit jaar niks mee, dan is het budget weg.

Wil jij dit jaar nog gebruikmaken van jouw opleidingsbudget? Wacht dan niet te lang en schrijf je nog vóór 31 december in voor een cursus of opleiding. Weet je niet of je een opleidingsbudget hebt? Vraag het dan na bij je werkgever.

Heb je geen zin om tijdens de feestdagen te studeren? Geen probleem! Bij NHA kun je zelf jouw startdatum bepalen. Je kunt dus ook gewoon lekker in januari beginnen met je studie. Dan ga je 2024 meteen van start met je goede voornemens!


Vraag in 5 stappen je opleidingsbudget aan:


    Vraag bij je werkgever na of je een opleidingsbudget hebt. Vaak kun je dit ook in je CAO terugvinden. Bekijk ook meteen even op welke manier je het budget mag inzetten.

    Denk na over waar jij je verder in wilt ontwikkelen of welke vaardigheden jij wilt leren.

    Zoek een opleiding uit bij NHA. Bekijk ons aanbod. Tip: bekijk de gratis proeflessen van onze opleidingen als je twijfelt, zo maak je de beste keuze!

    Bespreek je voorstel met je werkgever.

    Is je werkgever akkoord? Schrijf je dan in vóór 31 december. Starten kan direct, maar ook volgend jaar. Handig om te weten: bij het inschrijven kun je jouw werkgever meteen opgeven als factuurrelatie. 


Heb je hulp nodig om je werkgever te overtuigen? Zo krijg je jouw opleiding betaald door je werkgever

Inspiratie nodig?

Weet jij nog niet goed wat je met je opleidingsbudget kunt doen? Er zijn veel manieren om je budget in te zetten. Zo kan een cursus Excel je bijvoorbeeld helpen om beter met dit programma te leren werken. Of wil je meer leren over projectmanagement? Dan past een opleiding Projectmanagement bij jou. Bij NHA vind je ook specifiekere opleidingen binnen allerlei vakgebieden.

 

  
Een opleiding volgen klinkt misschien als een grote tijdsinvestering, maar bij NHA vind je ook veel cursussen die je al binnen een paar maanden afrondt. Je bepaalt zelf je eigen studietempo, dus je kunt ook altijd langzamer studeren als je minder tijd hebt.

De voordelen van een opleiding bij NHA:

   85 jaar ervaring

   Niet geslaagd, lesgeld terug garantie

   600+ opleidingen

   15 dagen gratis op proef 

   Kies je gratis welkomstcadeau

 
Wacht dus niet te lang en maak dit jaar nog slim gebruik van je opleidingsbudget

Je hebt nog
 


 

Bekijk meer cursussen werkvaardigheden! »

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!