Gratis studiegids

 

Vloeiend Engels leren spreken? Bij NHA ben je aan het juiste adres

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Geen wonder dat veel mensen deze populaire taal willen leren. Leer vloeiend Engels praten met een van de Engels cursussen van NHA!

Elke dag kom je in aanraking met de Engelse taal. Op het internet, op tv, in films: Engels is dé wereldtaal bij uitstek. Vloeiend Engels spreken is een must als je je verstaanbaar wilt maken in een groot deel van de wereld.

Druk je je nog niet zo goed uit in het Engels? Met de kwalitatieve taalopleidingen van NHA leer je gemakkelijk Engels vanuit huis. Zo helpen we jou op weg!

Alle taalcursussen >

 
Engels in woord en geschrift

In het aanbod van NHA vind je de opleidingen Engels voor Beginners, Engels voor Gevorderden en Business English. Wil je een diploma in het voorgezet onderwijs behalen? Dan kun je bij NHA ook een cursus VMBO Engels, HAVO Engels of VWO Engels volgen.

Een combinatie van de opleidingen Engels voor Beginners en Gevorderden is ook mogelijk. Deze combinatie is een stuk voordeliger dan de twee afzonderlijke cursussen samen én het totale leertraject is minder lang, waardoor je tijd bespaart.

De nadruk ligt op Engels leren spreken en schrijven. Grammatica komt ook aan bod, maar krijgt zeker niet de nadruk. De leerstof staat op papier, maar is ook online terug te vinden via Plaza, de digitale leeromgeving van NHA.

Via dit digitale platform heb je voortdurend contact met je persoonlijke docent. Na elke les dien je je huiswerk in. Dat wordt verbeterd en beoordeeld door je persoonlijke docent. Hulp nodig met de leerstof? Je docent staat voor je klaar! 

 

Effectief Engels leren spreken met een thuiscursus

Met behulp van video's en geluidsfragmenten leer je het Engels correct uit te spreken. Deze fragmenten zijn ingesproken door native speakers: mensen van wie het Engels de moedertaal is.

Spreek vervolgens zelf een Engelse tekst in en neem deze op met bijvoorbeeld je telefoon. Nadien kun je je uitspraak laten controleren door je docent. Zo kun je dus écht vloeiend Engels leren spreken met een NHA cursus.

  

Kun je gratis vloeiend Engels leren spreken?

Op internet vind je ongetwijfeld een heleboel gratis cursussen Engels, de ene uitgebreider dan de andere. Snel en foutloos vloeiend Engels leren spreken met deze gratis cursussen is haast onmogelijk. Ook is de kwaliteit van een gratis cursus Engels helaas niet altijd even goed. 

NHA heeft meer dan 85 jaar ervaring als aanbieder van taalopleidingen. Met een van onze Engels cursussen ben je dus verzekerd van een kwalitatieve methode waarmee jij jouw kennis van het Engels in snel tempo verbetert. 

Vloeiend Engels leren spreken bij NHA biedt nog meer voordelen. Je hoeft niet in één keer het lesgeld te betalen; maandelijks betalen is ook mogelijk.

Van elke cursus kun je gratis een digitale proefles volgen. En als je wilt, kun je gratis 15 dagen lang een opleiding op proef aanvragen. Je met de cursus wanneer je maar wilt. Vloeiend Engels leren spreken: gemakkelijker dan je denkt bij NHA.


Vraag nu jouw gratis proefles aan en ervaar zelf de voordelen van een thuiscursus Engels! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis Taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!